reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Sorga moim zdaniem wydzielina brunatna lub nawet z pasemkami krwi to normalny objaw po badaniu i możesz spokojnie poczekać z wizytą w szpitalu do 17.. niepokojące może być krwawienie "żywą" krwią bo może wskazywać na odklejanie się łożyska.

Olla
nie wiem jak jest u was, ale u nas jak odchodzą wody trzeba się zgłosić do szpitala w miarę szybko, jeśli byłyby zielne lub brunatne to niezwłoczni. Więc albo zadzwoń do swojej położnej by się upewnić kiedy powinnaś się zgłosić, albo zbierz się i pojedź skontrolować czy to na pewno wody i raczej zabierz szpitalną torbę :tak:;-)

reklama
A ja na 16 jade do szpitala,kazali wziasc torbe,bede miala pierwsze w ciazy badanie wewnetrzne(!) to sie wreszcie czegos dowiem...od wczoraj znow regolarnie biegunka(fuj) i brzuch mi twardnieje dosc czesto ale nie regularnie...zero boli...wody pociekly raz i skapo,od godziny podpaska sucha ,ale polozna powiedziala ze mimo to musze przyjechac...to jadu trzymajcie kciuki zeby mnie nie odeslali z brzucholem...

Caluski...

Fantazja dobrze ze dzidzia ma sie dobrze...dzis masz termin wiec trzymam kciuki za Ciebie ,moze cos sie rozkula...oby :)))

Zdecydowalam poczekać do 17:) jeny umre ze zniecierpliwienia:sorry2::zawstydzona/y: ja go chce już, Kot zwarty i gotowy, ja zaraz lece pod prysznic i potem to juz tylko nogami bede przebierac... szopka dzieki za podpowiedz:)
Olla kciuki mocno zacisnięte

Zdecydowalam poczekać do 17:) jeny umre ze zniecierpliwienia:sorry2::zawstydzona/y: ja go chce już, Kot zwarty i gotowy, ja zaraz lece pod prysznic i potem to juz tylko nogami bede przebierac... szopka dzieki za podpowiedz:)
Olla kciuki mocno zacisnięte

Sorga z calego serducha Ci zycze zebys juz dzis utulila Eryka
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Olla, Sorga kciuki będziemy zaciskać jak zawsze. Tylko proszę już bez dzieci nie wracać! ;-)

Fantazja cierpliwości, może się coś znienacka w weekend rozrusza. A nie miałaś problemów z ktg, bo słyszałam że Starynkiewicza od dziś przystąpił do strajku..

my też dziś śmigamy na ktg. coraz bardziej puchną mi stopki i dłonie :-( mam już coraz bardziej dosyć, a pewnie pochodzimy do końca czerwca....

macie jakieś pomysły na przyspieszenie jeszcze prócz seksiku i liści malin?

Niuni - ja juz pomyslow zadnych nie mam. Wena mi sie skonczyla.

Szopka - ktg zrobili mi bez problemu, chyba dlatego, ze to juz dzien terminu. I za mna czekalo jeszcze z 5 kobitek. Kazali mi sie stawic w poniedzialek, wiec strajk nie dotyczy chyba ktg i porodow.

za to na patologii nie maja juz w ogole miejsc. przy mnie odsylali karetka dziewczyne w 22 tc, ktorej grozilo odejscie wod:-(. Mi lekarz powiedzial, ze jak do poniedzialku sie nie ruszy to zaczniemy cos dzialac...nie wiem co to znaczy, bo to beda 3 dni po terminie "dopiero" a lekarza tego pierwszy raz na oczy widzialam. Ogolnie to mialam tylko ktg, zadnego badania wewnetrznego wiec nie mam pojecia co z dlugoscia i rozwarciem szyjki:baffled:

reklama
Niuni - ja juz pomyslow zadnych nie mam. Wena mi sie skonczyla.

Szopka - ktg zrobili mi bez problemu, chyba dlatego, ze to juz dzien terminu. I za mna czekalo jeszcze z 5 kobitek. Kazali mi sie stawic w poniedzialek, wiec strajk nie dotyczy chyba ktg i porodow.

za to na patologii nie maja juz w ogole miejsc. przy mnie odsylali karetka dziewczyne w 22 tc, ktorej grozilo odejscie wod:-(. Mi lekarz powiedzial, ze jak do poniedzialku sie nie ruszy to zaczniemy cos dzialac...nie wiem co to znaczy, bo to beda 3 dni po terminie "dopiero" a lekarza tego pierwszy raz na oczy widzialam. Ogolnie to mialam tylko ktg, zadnego badania wewnetrznego wiec nie mam pojecia co z dlugoscia i rozwarciem szyjki:baffled:
Witaj Fantazja!Mysle ze beda ci wywolywac,ja bylam na wywolaniu to po terminie za to sie biora!Nic strasznego jak chcesz cos wiedziec pytaj!Pzdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry