Kochasku no no! Ale mnie zszokowalas! Nie wiedzialam ze tobie lekarz juz nadal termin
To co masz duze rozwarcie? A jak ze szyjka? Pisz tu wszystko ladniusio bo sie doczekac nie moge

Ja wczoraj bylam na wizycie i wrocilam do domu w lzach. Tak jak normalnie zawsze "kocham" moja lekarke to tym razem mnie potraktowali na odpieprz. No i nie wiem czy dlatego ze to bylo na koniec dnia i chcieli isc do domku czy moze miala jakis zabieg umowiony czy cos....
W kazdym razie pobrala mi wymaz na to Gps czy jak to sie tam zwie, powiedziala ze w srodku wszystko wyglada ladniusio (co to w ogole ma znaczyc?????) i ze mala glowke ma juz niziutko. No ale to juz wiedzialam od zeszlego razu. No i co najgorsze to mi dala skierowanie na usg bo mam za maly brzuch jak na ten tydzien. Kurcze cala ciaze tak mialam i mi mowila ze to nic i nie mam sie martwic bo poprostu ze mnie chudzina i jestem wysoka a teraz takie numery. No i oczywiscie jestem znerwicowana bo glupia ja weszlam na neta i zaraz poszukalam o tych paskudztwach co moga powodowac ze dzidzia nie rosnie prawidlowo. Mowie wam nerwica na calego. Dzis mam to usg i oby mala byla ok i miala sie dobrze. Ale tak sobie mysle gdzyby cos bylo nie tak to przeciez by mnie do domku nie wyslali wiec chyba jest ok a usg tylko dla pewnosci. W koncu na ostatnim usg jakies 2 miesiace temu wyszlo ze mam brzuchol mniejszy niz przecietny ale mala byla wieksza niz przecietnie
no wiec mysle ze teraz tez tak bedzie. Dziewczyny lece do szpitala! Trzymajcie kciuki bo ja az mam bol brzucha z nerwow i zgage...

Ja wczoraj bylam na wizycie i wrocilam do domu w lzach. Tak jak normalnie zawsze "kocham" moja lekarke to tym razem mnie potraktowali na odpieprz. No i nie wiem czy dlatego ze to bylo na koniec dnia i chcieli isc do domku czy moze miala jakis zabieg umowiony czy cos....