aneta456
kocham i jestem kochana
Ola nie wiem czy pamiętasz ale spotkałyśmy się kiedyś na innym wątku jedzenia nocnego.Ja miałam ten sam problem co ty.Ala dopiero od 1,5 tygodnia nie je w nocy próbowałam rozrzedzać mleko,dawać samą wodę do picia bezskutecznie w końcu się zawzięłam i postanowiłam po prostu jej nie dawać a jak bardzo woła to samą wodę i nawet jak będzie się domagała to się nie złamię.
Męczyłam się kilka dni najpierw budziła się często z mega awanturą ale co dzień było lepiej nawet teraz jeszcze zdarza się że Ala się raz obudzi i płacze tak jakby chciała to mleko dostać ale go nie dostaje i jakoś zasypia.
Aha ja daje małej kanapkę albo paróweczkę z chlebem około 17.30 a o 18.30 dostaje gęstą kaszkę jakieś 250ml a zasypia o 19-19.30
Może spróbuj kochana się przemęczyć kilka dni bo całkiem prawdopodobne jest to że mały przyzwyczaił się do butli,u nas chyba też było przyzwyczajenie.
Życze wytrwałości i powodzenia bo doskonale cię rozumiem.
Męczyłam się kilka dni najpierw budziła się często z mega awanturą ale co dzień było lepiej nawet teraz jeszcze zdarza się że Ala się raz obudzi i płacze tak jakby chciała to mleko dostać ale go nie dostaje i jakoś zasypia.
Aha ja daje małej kanapkę albo paróweczkę z chlebem około 17.30 a o 18.30 dostaje gęstą kaszkę jakieś 250ml a zasypia o 19-19.30
Może spróbuj kochana się przemęczyć kilka dni bo całkiem prawdopodobne jest to że mały przyzwyczaił się do butli,u nas chyba też było przyzwyczajenie.
Życze wytrwałości i powodzenia bo doskonale cię rozumiem.
Ostatnia edycja: