D
DominikaIMartyna
Gość
No nie mogę, jakoś tak mi się zrobiło Ciebie żal, że zaczęłam się przejmować tymi Twoimi widziszmartw się o swoje problemy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nie mogę, jakoś tak mi się zrobiło Ciebie żal, że zaczęłam się przejmować tymi Twoimi widziszmartw się o swoje problemy![]()
A ja nie uważam, ze niepotrzebny.A nawet jeżeli to troll to może warto powstrzymać się od głupich komentarzy
Nawet jeżeli nie jestem tu długo to nie rozumiem po co pisać tak idiotyczny komentarz, dlatego tak też na niego zareagowałam, totalnie niepotrzebny![]()
Okej, ale można napisać normalny komentarz, że to troll, a nie taki...A ja nie uważam, ze niepotrzebny.
Bo warto wiedzieć, ze to troll w dodatku z tych mało lotnych, zanim się ludzie zaangazuja w dyskusję. Wlasnie dlatego, ze szkoda tego zaangazowania.
A porozmawiac o temacie mozna. Mozna załozyć inny wątek bez opisow sposobów i pozycji.
W wątku, który podlinkowałam z innego forum to jeszcze nie wiedzieliśmy, ze to troll. Ale potem przyszedł tutaj i teraz widzę, jest reaktywacja po roku.
Po co sobie strzępić język, skoro wiadomo, że autorce akurat rady kompletnie nie są potrzebne. A jak ktoś będzie miał podobny problem to zapewne zalpzy swój temat, bo nowi uzytkownicy mega rzadko podlączają się pod coś, co już istnieje.
ależ Ty robisz nadinterpretacje rzeczywistości...Okej, ale można napisać normalny komentarz, że to troll, a nie taki...
A zresztą, nie będę więcej energii na to traciła. Komentarz był cudowny, a ja wręcz nie miałam prawa zareagować na niego kciukiem w dół
. Niech będzie
.