dziewczyny,tak przegladam watki z innych miesiecy i mysle sobie,ze my tez powinnysmy miec takie miejsce,gdzie moglybysmy sobie porozmawiac o "powaznych sprawach doroslych ludzi" ;D bardzo spodobal mi sie watek z kwietniowek 2005 pt: "z innej beczki,czyli jak uwiesc wlasnego meza". pogadajmy sobie o nas,naszych mezach i innych pierdolkach TYLKO DLA KOBIET ;D co Wy na to??macie ochote poplotkowac??
reklama
a od czego mamy mężów???? no chyba że trzeba się na męża poskarżyć, to wtedy rzeczywiście tylko przyjaciółce
Wiecie co, jak byłam w ciąży, to myślałam, że już nigdy nie będę miała ze znajomymi wspólnych tematów, bo całym moim światem była dzidzia, a tak naprawdę mało kogo to interesowało... właściwie w towarzystwie zwykle milczałam, dopiero jak ktoś zapytał o ciążę, to mogłam gadać godzinami ;D A teraz moja przyjaciółka jest w 6 miesiącu, więc zdecydowanie mamy o czym gadać, chociaż z nią akurat zawsze miałam o czym ale nie widujemy się aż tak często...
Więc jeśli o mnie chodzi, to z przyjemnością, tylko niech ktoś rzuci jakiś temat
Wiecie co, jak byłam w ciąży, to myślałam, że już nigdy nie będę miała ze znajomymi wspólnych tematów, bo całym moim światem była dzidzia, a tak naprawdę mało kogo to interesowało... właściwie w towarzystwie zwykle milczałam, dopiero jak ktoś zapytał o ciążę, to mogłam gadać godzinami ;D A teraz moja przyjaciółka jest w 6 miesiącu, więc zdecydowanie mamy o czym gadać, chociaż z nią akurat zawsze miałam o czym ale nie widujemy się aż tak często...
Więc jeśli o mnie chodzi, to z przyjemnością, tylko niech ktoś rzuci jakiś temat
jak jestesmy na jakiejs imprezie modle sie,zeby nikt nie zaczal mowic o dzieciach ;Dbo jak tylko ktos zapyta-jak tam Filip,to buzia mi sie nie zamyka ;D a towarzystwo zazwyczaj po 10 minutach jest znudzone. wczoraj byli u nas znajomi i pogadalismy sobie o maluszku,a kiedy poszedl spac mialam prawdziwa uczte intelektualna ;D nagadlismy sie o polityce za wszystkie czasy ;D
a kupy to faktycznie temat rzeka ;D ;D
a kupy to faktycznie temat rzeka ;D ;D
reklama
tak...najczęstszy temat to o dzieciach :
a jeśli chodzi o prowadzenie domu to mam już dosć gotowania obiadów w ktorymś momecie sie wypaliłam szybko,co nie? albo brakuje mi przepisów
a moze taka rozleniwiająca pogoda za oknem
a jeśli chodzi o prowadzenie domu to mam już dosć gotowania obiadów w ktorymś momecie sie wypaliłam szybko,co nie? albo brakuje mi przepisów
a moze taka rozleniwiająca pogoda za oknem
Podziel się: