Karolek pije z kubeczka no ale pod moim nadzorem, także z lenistwa najcześciej daję mu niekapek bo wtedy się sam obsługuje
raz mu się udało zaciągnąć przez słomke - ale niestety potem jeszcze ze 3 razy próbowaliśmy i wyczyn niepowtórzony 
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
A u nas ciągle niekapek - tak jest najwygodniej, nie muszę go pilnować, po prostu kubeczek z piciem stoi w zasięgu rączek Marcinka i kiedy chce mu się pić, jest w stanie sam się obsłużyć:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Polecam wam bidon
Bidon Niekapek 300ml
Wojtek juz od dawna pięknie pije przez słomeczkę i uwielbia ten bidon mamy juz takie 3.
niekapki sie u nas niesprawdzaja, Wojtek nie chce z nich pic zdecydowanie bardziej mu odpowiada ten bidon.
albo picie z butelki takiej normalnej na upały najbardziej smakuje mu piwo
Bidon Niekapek 300ml
Wojtek juz od dawna pięknie pije przez słomeczkę i uwielbia ten bidon mamy juz takie 3.
niekapki sie u nas niesprawdzaja, Wojtek nie chce z nich pic zdecydowanie bardziej mu odpowiada ten bidon.
albo picie z butelki takiej normalnej na upały najbardziej smakuje mu piwo

ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hm a u nas niestety niekapek nie odgrywa żadnej roli, albo kubek, albo butla niestety. Otylka jak tylko dostanie niekapek, to rzuca nim tak mocno jak tylko potrafi
Nie wiem czemu jej niepasuje, no i niestety, często pije z butelki
Bo jak pije z normalnego kupka, to sporo jej wycieka na ubranka, więc odpada, jak jesteśmy gdzieś u kogoś.

Miki już od jakiegos czasu pije z bidona z rureczką - Canpol-a (ale ten Wojtokowy jest fajny, musze sie za takim rozglądnąć) i idzie mu świetnie! Praktycznie tylko z tego pije. Przynajmniej na wieczór i rano mogę mu zagęścić mleczko kaszką albo kleikiem i pięknie pije - nie trzeba machac łyżeczką. Polecamy!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia u nas ten z Canpola sie nie sprawdził a ten Nuby i owszem jest super naprawde z niego nie kapie!!! a z tym Canpola wiecznie połowe soczku :-)ladowąło na bluzce
jestem wiec fanka Nuby

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia sa na allegro:-)
NUBY butelka- kubek NIEKAPEK - SUPER!!! nowe! (196626497) - Aukcje internetowe Allegro
NUBY butelka- kubek NIEKAPEK - SUPER!!! nowe! (196626497) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: