Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej ja byłam w ciąży wiec nie mogłam nic a mój mąż tylko wit miał sobie kupić wit d , c i cynk i tyle i trwało to u mnie 3 tygodnieJak w temacie. Czym się wspomagacie podczas covid? Wiadomo leczenie tylko objawowe, ale w jaki sposób je łagodzić? Np. gorączka, nudności, bóle głowy i gardła, duszności.
Ile trwało Wasze leczenie domowe?
Leżenie na brzuchu, łatwiej się oddycha, leki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe, teleporady u lekarza POZ. Dużo pić i odpoczywać. Dieta lekkostrawna Przy duszniosciach pulsoksymetr i sprawdzanie saturacji. Nie bagatelizować pogorszenia.Witaminę D biorę całą zimę 4000j ze względu na moją wagę i zalecenia endokrynologa.
A jak długo męczyły Was objawy?
Niestety pulsoksylometru nie posiadam. A z rządowego programu nie wiem czy otrzymam, a nawet jeśli mi go przyślą to będę już po covidzieLeżenie na brzuchu, łatwiej się oddycha, leki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe, teleporady u lekarza POZ. Dużo pić i odpoczywać. Dieta lekkostrawna Przy duszniosciach pulsoksymetr i sprawdzanie saturacji. Nie bagatelizować pogorszenia.
Pyralgina 500 nie jest zalecana w ciąży. Można ją podawać jedynie w sytuacji, jeśli nie można użyć innego środka przeznaczonego dla ciężarnych i to po konsultacji z lekarzem.Witamina D 2000 jednostek
Witam C 1000
Pyralgina 500
Przy covid witaminę D ponic lepiej brac dwie - takie zalecenia moja sis dostala od wirusologa.
Ja pulsoksymetr dostałam od razu na drugi dzień, tylko że był zamówiony przez moją lekarz rodzinna (przyszedł z nim kurier w sobotę).Niestety pulsoksylometru nie posiadam. A z rządowego programu nie wiem czy otrzymam, a nawet jeśli mi go przyślą to będę już po covidziePóki co zero potwierdzenia, że go otrzymam.