G
guest-1681834848
Gość
Cześć dziewczyny, dziś źle się bardzo zaczynałam czuć z godziny na godzinę było coraz gorzej aż w końcu nie mogłam zbić gorączki i poszłam na pogotowie gdzie wykonano mi test na covid, niestety wyszedł pozytywny. Trochę się boje bo jestem sama w domu z prawie rocznym dzieckiem i mam takie pytanko, co można brać oprócz apapu, pyralginy żeby lepiej się poczuć ? Czuje się jakby po mnie ciężarówka przejechała, Ciężko mi zbić gorączkę, ból głowy masakryczny, nie mogę spać co chwilę budzę się i patrzę czy mały nie ma gorączki , na szczęście jak mnie dotyka to czuję że jest zimnawy czyli jest okej ( ja jestem rozpalona i dlatego tak czuję ) Mamy które to okropieństwo przeszły, proszę was o rady co robić jak zbijać tą gorączkę i co robić gdyby dziecko się źle poczuło ? Niestety jak już mi dobije ta gorączka to biorę Apap, zaczyna działać po godz, półtorej i działa na godzinę i potem gorączka znów rośnie... Nie wiem jak to zbić a przecież nie mogę co 3 godziny apapu brać, serducho to mam wrażenie że mi zaraz z klatki wyskoczy, za wszystkie odpowiedzi serdecznie wam dziękuję, pozdrawiam