Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laski czy ma może któraś nawilżacz powietrza??? Czy sprawdza się? mam bardzo niską wilgotność powietrza w domu, nic nie pomaga więc mysle o zakupie nawilżacza.
a skad wiesz ze masz mala wilgotnosc?bo ja nie wiem jak u mnie...wydaje mi sie ze jest ok ale moze sie myle a nie chce aby Maly mial katarek..
Laski czy ma może któraś nawilżacz powietrza??? Czy sprawdza się? mam bardzo niską wilgotność powietrza w domu, nic nie pomaga więc mysle o zakupie nawilżacza.
i nie ma tyle kurzu ... ja mam nawilżacz z jonizatoremMi się sprawdza super,i nie ma tyle kurzu ... ja mam nawilżacz z jonizatorem
Nie wiem, czy jak kupiłabym taki tańszy na mniejsze powierzchnie to czy sie sprawdzi.Laski czy ma może któraś nawilżacz powietrza??? Czy sprawdza się? mam bardzo niską wilgotność powietrza w domu, nic nie pomaga więc mysle o zakupie nawilżacza.
My mamy i bardzo sobie chwalimy. Mamy taki jonizująco-nawilżający i jest świetny. Też mielismy sucho a teraz jest cudownie.
Za to mam inne pytanie - czy któraś z Was kupiła taką maskotkę z biciem serca? Bo zastanawiam się nad owieczką z allegro i nie wiem czy warto. Myślę o czymś takim: ŚPIĄCA OWIECZKA CLOUD B - 4 odgłosy Bicie Serca (886899876) - Aukcje internetowe Allegro Co Wy na to?
tylko 4 dzwieki natury
wieloryby, deszcz, rzeczka i ptaszki
Nam się sprawdzy, młody lubi szumy morza