reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
ha ... a ja juz nawet wiem jaka :) tylko na wyprawe do Ikei czekamy bo kupimy do kompletu do lozka ... i chyba dodatkowa szafa tez sie przyda :)

Ja komodę we wrześniu lub październiku kupuję, mamy upatrzoną, a na razie ubrania mam w takiej wielkiej szafie (wielkości małej ubikacji np hehehe albo raczej większa) bo takową mamy w domciu i tam są przeróżne rzeczy, stoi tam przewijak, wanienka, są właśnie ubranka i czekają na komodę:)

Mea ja Ciebie podziwiam, że nie szalejesz z ubrankami (choć może nawet nie musisz skoro masz wory) bo często oprzeć się nie można hehe:) Ale prawda taka, że w moim przypadku dobrze, że na raty je kupuję bo na jesień masę mebli kupujemy a to kosztuje, panele też kładziemy, też są koszta i wtedy nie w głowie nam będą ubranka.

Ja rzecz jasna też mam pełno ubranek po synku, ale żeby nie być gorsza będąc dziś w ciuchlandzie zakupiłam dwie sztuki ubranek dla maluszka. Wkleję jak zrobię zdjęcia.

Dziś mama zakupiła Maluszkowi:) Rajtuzki cieszą bo miałam tylko jedne a urodzimy w grudniu, więc są potrzebne:) Nie znam płci, więc wszyscy szukają takich uniwersalnych. Ciężko jeśli o rajtki chodzi;)

ja dzis polazilam troche po sklepach dla maluszkow ... ot zeby popatrzec ... i sie ZALAMALAM !!! ceny sa powalajace !!! wszystko albo niebieskie albo rozowe bleeee ja chce zielone !! albo zolte !! a ceny lozeczek czy wozkow to juz kompletny kosmos ... jak tak dalej pojdzie to wypatrze jakis w sklepie a potem polowe taniej nowy kupie na allegro ...

ja dzis polazilam troche po sklepach dla maluszkow ... ot zeby popatrzec ... i sie ZALAMALAM !!! ceny sa powalajace !!! wszystko albo niebieskie albo rozowe bleeee ja chce zielone !! albo zolte !! a ceny lozeczek czy wozkow to juz kompletny kosmos ... jak tak dalej pojdzie to wypatrze jakis w sklepie a potem polowe taniej nowy kupie na allegro ...

Moja droga, bo chyba teraz już każda rozsądna mama tak robi i kupuje na allegro lub w sklepie internetowym. Sprzedawcy wiedzą o tym doskonale i często posiadają własne sklepy internetowe pod inną nazwą z niższymi cenami, i wiedzą, że większość traktuje ich sklep jako salon wystawowy i przymierzalnie i kupuje w necie.

reklama
MEA ty dopiero zobaczysz ile bedziesz miała wydatków,az cie głowa zaboli.Ty masz to szczescie ze masz wory ciuszków od siustr,ja niestety wszystko musialam kupic sama:-(

Do góry