reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czyli kluliczku ta teoria, że kobiety z tłuszczykiem na brzuszku później odczuwają ruchy nie sprawdza się? hmm, to czemu ja jeszcze nie czuję ;(
no dobra, w przyszłym tygodniu skończę 21 tydzień, to może jak 22 będzie mi szedł to zacznę coś czuć w końcu :) a może moja dzidzia jakaś mała jest :P

Moze ty wcale nie jestes w 21 tygodniu....sama pisalas,ze mialas bardzo nieregularne miesiaczki,moze twoja dzidzia jest o tydzien mlodsza
mi z usg tez wyszla inna data z jednego 14 styczen,a z drugiego 12

reklama
Moze ty wcale nie jestes w 21 tygodniu....sama pisalas,ze mialas bardzo nieregularne miesiaczki,moze twoja dzidzia jest o tydzien mlodsza
mi z usg tez wyszla inna data z jednego 14 styczen,a z drugiego 12

raczej jestem - tak tez mi mniej więcej wychodzi jak sobie liczę od zapłodnienia - mniej więcej wiem kiedy to nastąpiło :) tylko wtedy trzeba doliczyć niby te dwa tygodnie - czytałam na wątku głównym o tym i tam właśnie jakoś tak sie liczy. Bo w sumie gdziekolwiek czytam sobie kalendarz ciąży to pierwszy tydzień jest wtedy gdy miesiączka się nam zaczyna :) no nie ważne - wychodzi mi 21 tydzień :)
to jest moja pierwsza ciąża i nie martwię się aż tak bardzo, że jeszcze nie czuję ruchów - rzadko kto przechodzi wszystko "książkowo" :)

No i doczekałam się :-D!Jak ostatnio pisałam, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów to na drugi i trzeci dzień były motylki a już w środę poczułam normalne ruchy. Jakie świetne uczucie:-D!!! Aż śmiałam się w głos. Teraz co dzień dzidzia daje mi znać o sobie. Uwielbiam tego szkraba :-)!!!

Dziewczyny jestem przeszczęśliwa:-) leżałam sobie w nocy i myślałam o niebieskich migdałach bo nie mogłam zasnąć(dokładnie to wyobrażałam sobie wizytę w centrum handlowym w poszukiwaniu wózka;-))aż tu nagle jak mnie nie buchnęło w pępek od środka i tak pare razy:-Dpotem jak sie zaczęłam intensywnie skupiać na doznaniach to tak mi serducho bić zaczęło ,że już nic nie mogłam wyczuć tylko własny puls w całym ciele (z emocji):laugh2:Ale rano się powtórzyło to buchanie-mam nadzieje,że to nie był sen!!
2bf80a3232.png

reklama
Moja dzidzia dzis byla taka aktywna,ze az nie moglam w to uwierzyc!!!! To po raz 1wszy tak,wczesniej ruszyla sie chwile delikatnie i spokoj.....
A dzis na plazy na lezaczku mozna byo dostrzec ruszjacy sie delikatnie brzuszek i to dobre 10 minut sie ruszala...
Super,chcialabym zeby juz tak zostalo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry