jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jeju wy to macie przerąbane :-(.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do gotowania to zawsze wstawiam troszkę więcej ziemniaków i mięska bo Piotruś wraca o 13 z przedszkola i jemy razem a gotowanie obiadu dla męża to inna bajka bo on wraca codziennie ok 19 i je zazwyczaj wszystko to czego nam nie wolno. :-( Więc gotowanie dla niego to dopiero koszmar;-)
u mnie dzis cukry ok, po 1 daniu obiadu zjadłam dwie cząstki czekolady gorzkiej i nie pokutuję. 
i wyszłam z domu bez glukometru (choć zawsze go ze soba zabierałam jak do tej pory) no ale po 2h - 108, czyli te kiwi mi nie zaszkodziły :-)
dziś spaghetti bolognese
dla mnie super hiper al dente, prawie chrupiące 
Iza ja też do czasu szkolenia tak liczyłam ale na szkoleniu kazali liczyć jedną łyżkę jako jeden wymiennik i to samo z kaszą. Pychotka podwieczorek ale jak to danie wygląda u Ciebie objętościowo? Ile zjesz makaronu bo na podwieczorek mało WW:-(
ale smaczek będzie 
ja jutro na obiad zrobię sobie takie spaghetti tylko zastanawiam się nad tym żeby jak najbardziej pasowało do naszej diety. :-( Więc to już chyba nie będzie takie pyszne.
Nawet smaczne z tą imitacją mleka. Zawsze jakaś odmiana.