Koniczynka93
Fanka BB :)
Właśnie czytałam teraz i dwie strony mówią że można a na jednej że nie można, bądź tu mądry.Pogooglaj bo najwyraźniej są strony o szkodliwości i nieszkodliwości

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie czytałam teraz i dwie strony mówią że można a na jednej że nie można, bądź tu mądry.Pogooglaj bo najwyraźniej są strony o szkodliwości i nieszkodliwości
Dokładnie...a ta sałatka ,warzywko na 100% bioNa pewno nieco taka mała ilość może zrobić, nie ma co przesadzać
![]()
Uuuu...też pysznieWłaśnie czytałam teraz i dwie strony mówią że można a na jednej że nie można, bądź tu mądry.Ketchupik zostawię mężowi w takim razie. Kolejny grill z sosem czosnkowym na bazie jogurciku naturalnego
![]()
O nieee, no to teraz pokusiłaśA ja dziś zgrzeszyłam wieśmakiem i frytkami w maku… z racji tego sensora sobie pozwalam trochę więcej żeby przetestowac i po godzinie 110 i nie było żadnego wybicia wcześniej![]()
Ja też nie myślałam o sprawdzeniuKurde, ja też mam tą serie i też kilka razy jadłam… nawet nie pomyslałam żeby sprawdzić…
Zadnego wyskoku nie było, cała noc poniżej 100, ale niestety od rana znów za wysoko (choć nie sadze ze od maka, z moich obserwacji sensora mi nie służy ta późna kolacja, przed pierwszą wizytą u diabetolog mierzyłam już cukier i jadłam o 20. Od rana miałam 77-84) odkad jem to 92 to standard, dzisiaj spróbuje o 20 ostatni posiłek i wstanę o 6 zmierzyć cukier.
Czy któraś z Was eliminowała ostatnią kolacje?
QUOTE="04ma, post: 22508381, member: 210810"]
Dam znac, na razie jest ok![]()
Ja robię sobie decco Moreno i daje dosłownie 1/4 łyżeczki ksylitoluGorzkie kakao naturalne dobre jest na obniżenie cukru. Sama często sobie robiłam je w czasie ciąży jak miałam ochotę na czekoladę. Tak samo jak dobra gorzka czekolada z wysokim proc. kakao też nie jest mocnym grzechem![]()