reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

40% chodzi o paciorkowca :/ duzo strasznie :/ poczytaj na necie o tym :/ w szoku bylam jak zobaczylam te statystyki :/

a co do dziurek to faktycznie.. filmow duzo to i w glowie sie miesza ;)
mysle jak to z seksem jak to cos sie ma :|

a jesli chodzi o badanie po 2 miesiacach to ja tez musze wiec raczej musisz niz nie musisz ;p

reklama
Co do seksu to wydaje mi się że można byle nie do tej dziurki:-p.

A przy porodzie to może chodzi o to że jakbyś pękła.......muszę poczytać bo się na tym nie znam tak pomyślałam na logikę....

ja mam ta chlamydię więc u mnie też strach o dzieciątko....a jak seks to z gumką:-(

i też nie fajne są konsekwencje dla mnie i dla małej:-(....ale tu obojetne czy cc czy naturalnie.

chodzi o to ze w trakcie porodu i tak by doszlo do zakazenia bo jedna dziurka obok drugiej wiec na pewno by to sie przenioslo :(
i podobno jezeli teraz nawet bym pojechala i pow ze to mam to odrazu daja kroplowke i ju po problemie :) jakby bylo wiecej czasu to mozna zaleczyc ale nie wiadomo czy nie wroci wiec bezpieczniej krolpowa :)

Emka w tym linku co podałaś pisze że nie zarazisz się drogą płciową czyli jak dla mnie seks ok.

No i na dole pisze że powinni robić wymaz z pochwy i z odbytu:sorry2:

Widzę że tak jak w przypadku mojej bakterii grozi maleństwu zapalenie płuc:-(

dokladnie tak :(
kumpela pow ze jej dali taka kroplowke mimo ze miala wszystko ok..
mi wiec dadza na pewno. bede musiala tego dopilnowac ! mam nadzieje tylko ze bole mi na to pozwola by jakos logicznie myslec i funkcjonowac :szok:
37 tydz a mi malo seksu i malo ;p

reklama
zle napisalam ;p
tydz temu 2600
miesiac temu 2300
czyli na tydz 100 :))
czyli teraz 2700 ;)
wizyta co 2-3 tyg. a usg mam robione po to by ocenic ilosc wod bo przy cukrzycy roznie bywa..

Do góry