Tatoonie najważniejsze, że mała zdrowa. A teraz już wiesz co będzie? A ruchy już czujesz? Z tymi objawamit to nigdy nie wiadomo bo tak jak mówisz każdy objaw da sie czymś wytłumaczyć.
AgMich jeszcze nie wiem co mam w brzuszku, ale mam nadzieję dowiedzieć się już pod koniec grudnia, bo mam wizytę na 30...jeszcze tyyyllleeee czasu...ech.
A co do ruchów to czuję je już od jakiegoś czasu, ale nie codziennie, a jeśli już czuję to wieczorem tylko. Oczywiście kiedy jest cisza to się denerwuję i niepotrzebnie nakręcam. Ale to chyba norma u kobiet w ciąży.
AgMich widzę że z okolic Poznania jesteś, ja z Poznania :-)
śmiesznie było co? Ja więcej wiedziałam niż położna a do diabetologa do kogo chodzisz? Ja jeździłam na Gorczyczewskiego do Biegańskiej i polecam. Tylko drogo i długo trzeba czekać na wizytę. Ale opieka super. Ja mieszkam w takiej małej miejscowości pod Rogalinem. 

na uspokojenie i poszłam odebrać wyniki.
Też mam już dosyć. Mój suwaczek jutro pokaże 37 tydzień skończony więc mam nadzieję, że na jutro mój gin wypisze mi skierowanie do szpitala. Dzisiaj na wizyci chyba będę ryczeć a boję się jak diabli. Po nutelii oblizuje palce jak szykuje kanapki dla Piotrusia
nasze ekstra nieodśnieżone drogi, eh...
;-)