data ważności pasków do października 2022Ale masz paski kodowane??
Bo one mają swój termin przydatności... A 1400 pasków, to Ci na rok pomiarów starczy, a zapewne tak długo mierzyć nie będziesz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
data ważności pasków do października 2022Ale masz paski kodowane??
Bo one mają swój termin przydatności... A 1400 pasków, to Ci na rok pomiarów starczy, a zapewne tak długo mierzyć nie będziesz...
Na początku było ciężko, ale przyzwyczaiłam się. Jadłam małe posiłki a często, zawsze 50% talerzyka to były warzywa, więc za 4h znowu mogłam spokojnie jeśćJeszcz mam pytanie odnośnie diety, faktycznie jesteście w stanie zjeść 5 posiłków dziennie ? Staram się trzymać diety, słodyczy ogólnie nigdy nie jadłam, nie słodzę ale mam problem z tak dużą ilością jedzenia. Normalnie jem 3 razy dziennie, czasem 4, w dodatku od 2 trymestru mam ciągle mdłości z rana więc zjedzenie śniadania i 2 śniadania to dla mnie wyczyn.
Ja tak miałam. Dostaniesz na pewno tabletki na obniżenie i pewnie doktor będzie kazał iść do endokrynologa. Mi to endo wytłumaczył tak że tarczyca nie przeszła na tryb ciąży i po prostu nei wyrabia ale po ciąży powinno wszystko wrócić do normy.takze bez paniki. Czytałam o kobietach co miały na początku dużo wyższe wyniki i mają zdrowe dzieciHej pytanie kto na poczontku ciąży miał z was za wysoki TSH dodam że się leczę a lekarz za tydzień dopiero martwię się trochę bo wynik wynosi 4.6700 jestem w 5 tygodniu ciąży