Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo, na początku ciąży próbowałam odpalić auto kluczami do domuCo jak co ale nie na darmo sie mowi wlasnie z przekąsem ze to kalafior a nie mozg :-) w ciazy to zyje swoim zyciem heheheh
Dziewczyny,któraś kiedyś pisała apropo hemoglobiny,żeby sobie zobaczyć średnia z glukometru w ciągu ostatnich 90dni ,to ja mam 98mg/dl jak to się ma do hemoglobiny?![]()
Jecie np pistacje pomiędzy posiłkami?
No właśnie jestem jak to będzie ,bo zdarza mi się coś zjeść niekonieczmie dozwolonego albo kombinuje . Dzisiaj zronileam racuchy z ksylitolem z mąki orkiszowej 2000Bedzie elegancko z surowicy na bank jak srednia taka ladna z palca;-)
Ja miedzy posilkami nie jadam bo i tak mi ciezko zmiescic 5-6posilkow juz.
Za to zlapalam sie dzis na tym ze jestem masochistka bo ogladam na instagramie(i lubie to ogladac) jak ludzie te wszystkie ciasta i ciasteczka i deserki jedza co sobie upiekli/zrobili
slinie sie do telefonu bezproduktywnie i marzezeby opchac sie czyms takim po porodzie
![]()
Ja podjadam różne orzechy, jeśli mam ochotęJecie np pistacje pomiędzy posiłkami?