reklama

Cukrzyca ciążowa

Hej, Dziewczyny :)
Trochę się nie odzywałam, bo musiałam odpocząć od rozkmin na forum, żeby nie spanikować przed wczorajsza wizytą.
U mnie szyjka bez zmian, jutro kończę 34 tydz - 28mm, miękka.
Lekarz mówi, że indukcja nie będzie potrzebna, bo urodzę przed terminem, co mnie bardzo cieszy :)
Teraz mam się oszczędzać i czekam do 01.04, bo wtedy już jest 100% bezpiecznie u mnie :)

Super ze trzyma i do 1.04 juz blizej jak dalej :-)))

reklama
Trochę się nie odzywałam, bo musiałam odpocząć od rozkmin na forum, żeby nie spanikować przed wczorajsza wizytą.
Lekarz mówi, że indukcja nie będzie potrzebna, bo urodzę przed terminem, co mnie bardzo cieszy :)
Teraz mam się oszczędzać i czekam do 01.04, bo wtedy już jest 100% bezpiecznie u mnie :)
Ale to takie wróżenie z fusów trochę :D moja ma 2mm, miękka i mówię do niego, że jak mi ściągnie pessar to na bank pójdę rodzic a on, że raczej nie. Kobiety z rozwarciem miesiąc chodzą :)

Piękne wieści :) tak trzymaj ! ❤️
Ja mam jutro moje przesunięte połówkowe .
i jeszcze diabetolog będzie chciał zerknąć na ostatnie usg, ciekawe co tam sprawdza 💁
U Was też zaglądają?

Ale dzisiaj tak średnio się czuje, miałam chwilowy atak paniki bo jednak trochę boje się porodu 😌 i tego czy z dzieckiem będzie wszystko ok. Zjadłam dzis 4 goferki serduszka z bananem no nie mogłam się powstrzymać i to było takie pyszne 😌

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry