Ręcznie, sprawdza szyjkę, śluzJak to bada ginekologicznie ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ręcznie, sprawdza szyjkę, śluzJak to bada ginekologicznie ?![]()
No to jestem w szokuRęcznie, sprawdza szyjkę, śluz
Ja tak samo! Ja miałam cały czas twardnienie i bóle krzyżowe tak do 30 a teraz nicJa już chodzę ponad miesiąc z 1 cm rozwarciem. A szczerze to mam mniej teraz twardnien niż w 33 tyg
Mi pobierał przed założeniem pessara i byłam pewna, że coś będzie bo śluz miałam taki zielony jakby? Ale czysto.. i teraz sobie wkrecilam, że to od biegunki i wymiotów jednodniowych w grudniuU mnie 33+5 to niewiele różnicy między nami
Mój ginekolog wziął wymaz, żeby sprawdzić, czy nie ma infekcji, która spowodowała to skracanie szyjki w pewnym momencie.
U mnie też co wizytę badanie szyjki ręcznie. Trochę mi się to nie podoba bo nie powinno się tam nic macaćNo to jestem w szokuale u mnie nawet gin nic nie sprawdza ręcznie
( oprócz pierwszej wizyty).
A co oni chcą tam wymacać na tym etapie ? tzn u mnie 22tc ,hm przed porodem to może jeszcze rozumiem.U mnie też co wizytę badanie szyjki ręcznie. Trochę mi się to nie podoba bo nie powinno się tam nic macać
U mnie ginekolog sprawdza przy każdej wizycieNo to jestem w szokuale u mnie nawet gin nic nie sprawdza ręcznie
( oprócz pierwszej wizyty).
Ja dzisiaj miałam też dziwnie wysoki cukier ,chociaż w normie. Byłam na wizycie (18+6) ,płci nie poznałam,bo wstydzioch napchal pępowiny między nogicałe 300g człowieka
Wczoraj miałam bóle jak podczas miesiączki ,doktor powiedziała,że nie powinno boleć nic. Mam się oszczędzać ,dostałam więcej duphastona,magnez i nospe . W razie bólu zwiększyć dawki. Ale nie wiem czy moje wczorajsze bóle nie były też spowodowane woda gazowana. Przestaje pić.
O masz, tak to jest rodzice chcą się już szykować do kompletowania wyprawki,a tu taki wstydziochJa dzisiaj miałam też dziwnie wysoki cukier ,chociaż w normie. Byłam na wizycie (18+6) ,płci nie poznałam,bo wstydzioch napchal pępowiny między nogicałe 300g człowieka
Wczoraj miałam bóle jak podczas miesiączki ,doktor powiedziała,że nie powinno boleć nic. Mam się oszczędzać ,dostałam więcej duphastona,magnez i nospe . W razie bólu zwiększyć dawki. Ale nie wiem czy moje wczorajsze bóle nie były też spowodowane woda gazowana. Przestaje pić.