• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cukrzyca ciążowa

Powiem Wam, że cieszę się, że mogę pójeść coś innego, niż ciemny chleb, bo ostatnio mam taki problem z jedzeniem, że mi się płakać chce na samą myśl o tym chlebie 🙈
Co do zgagi to też u mnie śmiesznie, bo ostatnio chodziłam i mówiłam, że boli mnie przód tułowia, że jakoś dziwnie mi się oddycha, jakby mi wypalało drogi pokarmowe. I mój mąż w końcu mówi, że ty na bank masz zgagę, a ja zgagi nigdy w życiu nie miałam, więc nie wiedziałam, że to może być to. Już nawet mu powiedziałam, że chyba mam covida i że pewnie mi się płuca pala 🤣
No ale odstawiłam na chwilę cytrynę i przeszło 🤷
Tak, ja też odstawiłam cytrynę, bo po niej ewidentnie zgaga mocna się robiła :)
Jezus, jak mi się dziś Mała wierci 🙄 aż zaczynam się niepokoić, krótkie drzemki na spanie miała, a teraz cały czas szaleje. Jak się mniej rusza to się stresuję, ale jak walczy jak oszalała to też mnie spina 😂 #hormones

reklama
Tak, ja też odstawiłam cytrynę, bo po niej ewidentnie zgaga mocna się robiła :)
Jezus, jak mi się dziś Mała wierci 🙄 aż zaczynam się niepokoić, krótkie drzemki na spanie miała, a teraz cały czas szaleje. Jak się mniej rusza to się stresuję, ale jak walczy jak oszalała to też mnie spina 😂 #hormones
Kiedyś czytałam, że wzmożone ruchu dziecka przy końcówce ciąży mogą zwiastować, że za kilkanaście godzin rozpocznie się poród 🤷 przypomnij mi, ty już jesteś czasowa do porodu? Przeszłaś na bezpieczny tydzień?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry