gooskaw
Fanka BB :)
Ja jestem 3kg na plusie,a dzisiaj 19+6Ale można powiedzieć,że nie nadrobiłam wagi z przed ciąży ,bo jak zaszłam miałam 58kg ,wymioty zmiotły mnie do 54kg i aktualnie 57
![]()
To masz co nadrabiac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem 3kg na plusie,a dzisiaj 19+6Ale można powiedzieć,że nie nadrobiłam wagi z przed ciąży ,bo jak zaszłam miałam 58kg ,wymioty zmiotły mnie do 54kg i aktualnie 57
![]()
Jestem z tych co się nie załapali jak pan Bóg dzielił wzrostem (150cmTo masz co nadrabiac![]()
Domyślam się że miałaś ochotę go wypieprzyćPrzyczepiaja Ci takie elektrody do boczkow i kregoslupa z tylu i dostajesz pilocik i dozujesz sobie w czasie skurczu stymulacje elektryczna jaka przebiega przez tens potocznie mowiac prąd. To takie... oszukiwanie skurczow zebys skupiala sie na czyms innym i nie spinala ciala i zarazem nie czula bolu (srutututu majtki z drutu, na mnie nie dzialalo)
Boze jak sobie to przypomne to mialam ochote zerwac ten szit i wypieprzyc go przez okno tak skutecznie mnie irytowal a nie pomagal![]()
Kochana co ile masz wizyty ?W sensie ilość wód płodowych? W normie na ostatniej wizycie w zeszłą środę. Następna za tydzień.
Ja chyba po prostu za dużo ostatnio czytam, sama w domy siedzę, muszę wychillować i zająć się czymś innym.
Jezu ja się cała trzęsę. Może dlatego te dziecko jest takie wielkie teraz bo 2400 a nagle 3100.. mi się płakać chce. A przyznam że nie mierzyłam codziennie rano tylko dziś pierwszy raz od tygodnia możeEj dziewczyny zmierzyłam cukier i jest 100co ja mam robić? Brac insulinę w 37 tygodniu? Boże jestem przerazona
SpokojnieNo i zmierzyłam o 6 a normalnie mierze o 7,8 i jest w normie ale jakoś mnie to nie pociesza bo wtedy przez całą noc utrzymuje się na wysokim poziomie. Ja za cholerę nie rozumiem tej cukrzycy, chce już urodzić bo się wykonczecały czas świadomość że można zaszkodzi
Jezu ja się cała trzęsę. Może dlatego te dziecko jest takie wielkie teraz bo 2400 a nagle 3100.. mi się płakać chce. A przyznam że nie mierzyłam codziennie rano tylko dziś pierwszy raz od tygodnia może![]()