reklama

Cukrzyca ciążowa

Dzisiaj szwagierka pytała czy tej sernik to już mi wieźć na porodówkę 😅 Mówię,że nie ,że wytrzymam do domu 😅
A tak serio to się boje,że jak urodzę to mi mina wszystkie zachcianki i znowu będę człowiekiem dla którego słodycze mogą nie istniec 🙈

reklama
Dzisiaj szwagierka pytała czy tej sernik to już mi wieźć na porodówkę 😅 Mówię,że nie ,że wytrzymam do domu 😅
A tak serio to się boje,że jak urodzę to mi mina wszystkie zachcianki i znowu będę człowiekiem dla którego słodycze mogą nie istniec 🙈
To by dopiero było, tyle męczarni, żeby nagle stwierdzić " jednak nie mam ochoty " 🤣🤣🤣

Tez tak mam po pologu:-) ale w pologu to zarlabym kilogramami!
Takze uwazaj co sobie zyczysz bo moze w pologu tez Ci sie gastro wlaczy 🙈

Ja mam teraz niestety bicz na plecach cukrzycy t2 wiec juz sobie nie pozwole tak jak w pierwszej ciazy ale jakas paczke czipsow opierdziele na bank :-)

Dziewczyny chyba w pocie czoła organizują wyprawki, że taka cisza ?😁
Ja akurat „siedzę” od 2 tygodni i czekam aż się cokolwiek zacznie 😂 jestem już wykończona. Dzisiaj skończony 39tc, sama nie wiem jakie rozwarcie tam już mam, skurczy brak i szyjki od zdjęcia szwów praktycznie nie ma 😂 liczyłam, że szybciej wsunę ten tort a nie w połowie maja 😅

Ja dzisiaj miałam tak zakręcony dzień,że masakra. Tata ogarniał mi działkę z czym zeszło do 13,potem go odwiozłam to zaczekaj mama zrobi obiad,potem do siostry i wróciłam to była 17 😅 Ogarnęłam kuwetę,podłogi,posłałam kwiatki i leżę 😅😅 W planach był farsz na krokiety,może jutro 😅 Powiem Wam,że lubię pogrzebać w ziemi,ale w tym roku odpuściłam i ja siedzę i patrzę 😛 a tato działa,żebym miała trochę swoich warzyw pod domem,oczywiście wszystko co zajmuje więcej miejsca i nie potrzebne mi na już sieje u niego. 😅 No i daze do tego,że też miło tak posiedzieć i popatrzeć jak się w tym roku samo robi 😅
A co do wyprawki to w połowie maja mają przyjść kłaść kostkę ,jak będę mieć to za sobą to będę domykać wyprawkę 💪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry