Ja brałam Aspargin cały czas, ale tam też jest potasDziewczyny,a jaki magnez zazywacie lub zazywalyscie ? Ja zazwyczaj biorę asmag,ale zastanawiam się nad magne b6 forte![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam Aspargin cały czas, ale tam też jest potasDziewczyny,a jaki magnez zazywacie lub zazywalyscie ? Ja zazwyczaj biorę asmag,ale zastanawiam się nad magne b6 forte![]()
Właśnie kupiłam i sprawdzę jak będzie działał.Umnie magne b6 forte w ciazy 3x1. Teraz zostal ze mna nadal ale juz 1x1:-)
O biedna ,musisz dać sobie czas z tymi zaparciami. A poza ciążą też miałaś problemy czy nie i liczylas,że moment znikną?Ja dzis ewidentnie spadek formy i fizycznej i psychicznej. Polog jest dla mnie ciezkim okresem.
A jeszcze sie martwie o wage mojego Kurczak malego bo przytyl raptem 30 gr w tydzien gdzie inne dziewczyny mowia o 300-500gr i to mnie dobilo dzis bo walczymy od wyjscia ze szpitala ostro bez spektakularnych efektow.
Rollercaster emocjonalny.
I w dodatku mam nadal zaparcia. Oszalec idzie.
O biedna ,musisz dać sobie czas z tymi zaparciami. A poza ciążą też miałaś problemy czy nie i liczylas,że moment znikną?
O współczuję Ci,a nic nie doradze,bo jestem zielona jak trawa za oknem
Ja dzisiaj calutki dzień w łóżku ,pogoda taka,że w listopadzie czasem lepsza. Więc dziś nawet nie wyszłam z piżamy,leżę i odpoczywam co by mój brzuch się nie męczył,bo stary wraca i bardzo nie chciałabym się przeforsować i leżeć w szpitalu dodatkowo jak on jest ;/
Jutro jadę na pobieranie krwi,bo we wtorek endo-diab,a do gina mam dopiero na 1 czerwca .
Mogę się tylko domyślaćNigdy nie mialam problemow z 2. Ale porod sn nie sprzyja szybkiemu powrotowi do pelni sil jeszcze.
Ponarzekamy jak Wy sie wypakujecie w wakacje :-)
Odpoczywaj i serio nabieraj sil bo to sie tylko tak mowi, a pozniej czujesz jakbys maraton przebiegla.
A jak Twoja szyjka na ostatniej wizycie?