Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@gooskaw jak tam Twoje cukry się zachowywały po sterydach ? Dużo miałaś przekroczeń ?
Chyba tylko dużo odpoczynku nam zostało, u mnie tez brzuch i to spojenie masakra.@Daria1991 po moim wczorajszym zrelaksowanym brzuchu ani śladu . Dzisiaj od nowa skala.
Jeszcze mi wyszła opryszczka na ustach.
No właśnie ja też trochę czytałam ,to niektóre nie mają wcale inne do tygodnia . Więc jakby coś to może poproszę np w szpitalu o konsultację. Bo jak dla mnie to bez sensu,iść odrazu po insulinę skoro chwilowe zawirowanie jest typowo od sterydu . Ale wydaje mi się,że pani doktor ma bardziej rozeznanie w słupkach i książkach,a mniej takiej praktycznej wiedzy.Po sterydach to 3 dni ma sie zeswirowane ale wracaja do normy po tym czasie. Tzn normy sprzed sterydow.
Moim skutkiem ubocznym byly wlasnie cukry wysokie, szybkie tetno i czerwona skora dekoldu piersi i ramion.
Przypomnij ile miała ostatnio Twoja szyjka, jak powiedzieli, że wezmą Ciebie na sterydy?No nie wiem sama co to może być. Czy może dzidzia się tak rusza i to ona. Czy ta szyjka jednak się zaczęła skracać. Już nie mam głowy co się dzieje . Jutro jeszcze wizyta u diabetologa ,ciekawa jestem co powie.
Czy mogę dołączyć ? Jestem w 13 TC i już z cukrzyca. Cukry z krzywej 89/234/167. Jest to moja trzecia ciąża i w każdej cukrzyca. Po 13 mam dzownic na rejestrację do poradni diabetologicznej ustalić termin. Mam nadzieję że w miarę szybki.
Jasne, wspieramy się jak umiemyCzy mogę dołączyć ? Jestem w 13 TC i już z cukrzyca. Cukry z krzywej 89/234/167. Jest to moja trzecia ciąża i w każdej cukrzyca. Po 13 mam dzownic na rejestrację do poradni diabetologicznej ustalić termin. Mam nadzieję że w miarę szybki.
Ewentualnie wykup insulinę, ale jak nie będzie konieczności to nie będziesz brać, a tak to będziesz zabezpieczona na wszelki wypadek. Ale życzę Ci, żeby dalo radę bezNo właśnie ja też trochę czytałam ,to niektóre nie mają wcale inne do tygodnia . Więc jakby coś to może poproszę np w szpitalu o konsultację. Bo jak dla mnie to bez sensu,iść odrazu po insulinę skoro chwilowe zawirowanie jest typowo od sterydu . Ale wydaje mi się,że pani doktor ma bardziej rozeznanie w słupkach i książkach,a mniej takiej praktycznej wiedzy.