gooskaw
Fanka BB :)
stawiam na to drugie a jeszcze ze piatek... mhm... nastawilabym sie na pn :-)Właśnie tak się zastanawiam, czy oni od razu tego samego dnia coś zaczną robić z tym wywoływaniem, czy standardowo będą zwlekać, jak że wszystkim.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
stawiam na to drugie a jeszcze ze piatek... mhm... nastawilabym sie na pn :-)Właśnie tak się zastanawiam, czy oni od razu tego samego dnia coś zaczną robić z tym wywoływaniem, czy standardowo będą zwlekać, jak że wszystkim.
I tego się właśnie obawiam, ale będę tam cisnąć jeszcze przed przyjęciem, że jak nie mają zamiaru wywoływać to wracam w poniedziałek.stawiam na to drugie a jeszcze ze piatek... mhm... nastawilabym sie na pn :-)
I tego się właśnie obawiam, ale będę tam cisnąć jeszcze przed przyjęciem, że jak nie mają zamiaru wywoływać to wracam w poniedziałek.
Napewno mnie posłuchają![]()
Hej mamusie , czy któraś z Was miała problem z podwyższonym poziomem cukru w nocy i na czczo ?
to moja druga cukrzyca ciążowa w pierwszej obyło się bez insuliny, w tej mimo uwzględnienia w diecie wymienników węglowodanowych ok 19 dziennie rano cukier szaleje,a to później przekłada się na śniadanie które muszę zjeść ubogieTutaj praktycznie kazda ma probleny z cukrem porannym dlatego dieta badz insulina sa :-)
Jestes na poczatku slodkiej drogi?
to moja druga cukrzyca ciążowa w pierwszej obyło się bez insuliny, w tej mimo uwzględnienia w diecie wymienników węglowodanowych ok 19 dziennie rano cukier szaleje,a to później przekłada się na śniadanie które muszę zjeść ubogie
za 2 tygodniePamietaj ze insulina to nie jest zlo konieczne. To jest pomoc wlasnie na szalejace cukry i dla dobra maluszka :-)
Kiedy wizyta u diablo?
za 2 tygodnie
Bliżej im 100 niż 90A bardzo przekraczaja te 92 na czczo?