Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czas zasuwa niewiadomo gdzie. Mały mi od jakiegoś czasu wstaje w nocy co 2-2,5h. Rzadko się zdarza, że prześpi ciągiem ponad 3Jak tam dziewczyny u Was?
Witam
Cukrzyca ciążowa rozpoznana w 10 tyg ciąży. Problem z cukrami na czczo. Teraz jestem w 32 tyg i nadal dieta... ale jest już coraz ciężej utrzymać cukry w normie.
Dziewczyny z rozpoznana cukrzyca czy urodziłyście zdrowe dzieciaczki?
Pozdrawiam
Boże,to już etap zębów ? Dopiero byłaś na porodówce,jestem przerażona jak ten czas pędzi xDProbowalam dzis ze 3x cos tu napisac
U nas etap pierwszych zabkow wiec maly wisielec wisi na mnie jak na drzewiestarszy jutro do przedszkola wiec dzis tez bylo zawirowanie... trzy swiaty jednym zdaniem
czasami nie wiem jak sie nazywam jak sie dobrze nie obroce na piecie. Maz akurat wzial sie za robote kolo domu wiec jest ale tak jakby go nie bylo i wszystko na mojej glowie. Ale nie ma co narzekac. Bedzie lepiej nie?:-) wyjda zeby i moj maly grzeczny synek wroci na miejsce
a starszy pojdzie do przedszkola i przestanie dokazywac
no. Grunt to sie zmotywowac :-)
Boże,to już etap zębów ? Dopiero byłaś na porodówce,jestem przerażona jak ten czas pędzi xD
Zresztą dopiero zakładałam wątek i myślałam,że nie dam rady słodkiej francy,a Marysia ma już 6tyg![]()
O fajne, zrobiłam screenWidzisz! Zapiernicza żabką![]()
U nas juz niedlugo pykną 4mscerynienki juz widać ale kiedy sie przebiją to jeden pan bog wie :-) takze strzez sie bo obrocisz sie na piecie i Marysi tez strzeli kolejny miesiac :-)
Daj znac jak bedziesz miala wyniki oggt i tsh:-)
Tak jest! 10 na 10 :-) zdrowy sliczny Goguś :-) boisz sie ze u Ciebie moze byc inaczej?