Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Da sie ogarnac. Jak juz masz jedno to i drugie 'obsluzysz' tak samo;-) - bo musisznajgorzej jak sie odpalaja oboje na raz
Nasze zdrowko aktualnie to dno i 100kg mułuwszyscy jestesmy chorzy. Najdluzej trzymal sie najmlodszy ale dzis i jego pokonalo.
A jak Tam u Was?
Wiesz z tym brzuszkiem mowia - do 6msca sie uspokoi.
Chyba ze alergik jak moj to guzik sie uspokaja
Mamy juz 7 mscy i ja sie pytam kiedy to sie podzialo?![]()
I co u was dziewczyny?![]()
Powiem, że łatwo nie jest, ale jakoś dajemy rade. Małemu brzuch dokucza. Kurde.. w ciąży miałam cukrzycę to trzeba było się ograniczać.. teraz małego boli brzuch i też odstawiłam nabiał (i czekam czy coś się poprawi) .. kawy się napić z mlekiem nie mogę.. kanapki masłem nie posmaruje.. czekolady mlecznej nie zjemciężkie to życie
a jeszcze do tego mam taki apetyt, że toż to szok.
Też tak macie?
![]()
Jakie mieliście objawy co mówisz że alergik?
Mój mały ma straszne wzdęcia, puszcza bąki " jak stary", i płacze przy robieniu kupy więc też się zastanawiam czy nie jakaś alergia.
Karmię piersią.. odstawiłam nabiał, ale jak narazie nie ma poprawy![]()
Odstawic to musisz na minimum 4-6t zeby stwierdzic czy to moze to.
U nas byla wysypka na calym ciele i buzce plus za uszami. Brzydkie kupy, sluzowe kupy czy wzdecia lub nawet brak kup.
Ja odstawilam bmk bjk orzechy kakao i cos jeszcze bylo. Do tej pory trzyma najbardziej bjk i orzechy i kakao. Tego staram sie unikac jak ognia. Dzis przesadzilam np z bmk i juz caly brzuszek i plecki w kropeczki :-(
Samo plakanie i pierdziochy to jeszcze nie jest podejrzenie alergii a raczej nauka ukladu trawiennego. Ale czywiscie ograniczyc alergeny mozesz a noz widelec pomoze bo na bank nie zaszkodzi :-)
Kawa z mlekiem owsianymzostalo mi. Nie lubie juz kawy z uht
![]()
Dlatego ja zawsze powtarzam slodkim mamuskom -nafutruj sie po porodzie slodkiego bo pozniej moze byc roznie![]()
Ja pakuje w siebie jak śmietnikPowiem, że łatwo nie jest, ale jakoś dajemy rade. Małemu brzuch dokucza. Kurde.. w ciąży miałam cukrzycę to trzeba było się ograniczać.. teraz małego boli brzuch i też odstawiłam nabiał (i czekam czy coś się poprawi) .. kawy się napić z mlekiem nie mogę.. kanapki masłem nie posmaruje.. czekolady mlecznej nie zjemciężkie to życie
a jeszcze do tego mam taki apetyt, że toż to szok.
Też tak macie?
![]()
Maksik prawie 8kgTy tampisz co u Was w koncu a nie![]()