Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile maluch ma? U nas ciągnięcie za uszy i pocieranie policzków to objaw ząbkowaniaMamuśki takie pytanie.. nasz Maluch strasznie drapie się po oczach i teraz zaczął łapać się za uszy.. czy któraś z waszych pociech tak miała?
Osteopatka stwierdziła że nerwowe i z czasem rozwoju to minie. Czy spotkaliście się z czymś takim?
U nas ostatnio pocieranie ucha i oczu okazało się zapaleniem ucha. Braliśmy krople te same do ucha i oczu i wczoraj na kontroli wyszło, że już po zapaleniu.Mamuśki takie pytanie.. nasz Maluch strasznie drapie się po oczach i teraz zaczął łapać się za uszy.. czy któraś z waszych pociech tak miała?
Osteopatka stwierdziła że nerwowe i z czasem rozwoju to minie. Czy spotkaliście się z czymś takim?
Ile maluch ma? U nas ciągnięcie za uszy i pocieranie policzków to objaw ząbkowania![]()
U nas ostatnio pocieranie ucha i oczu okazało się zapaleniem ucha. Braliśmy krople te same do ucha i oczu i wczoraj na kontroli wyszło, że już po zapaleniu.
Ale z drugiej strony mały często też pocierał ucho i tarł oczy, jak był śpiący, więc ciężko stwierdzić.
Kurczę to nie wiem, mojemu pierwsza dolna jedynka wyszła właśnie jak miał 5 miesięcy… no 1,5 miesiąca to jednak trochę długo jak na ząbkiZa tydzień 5 miesięcy, ale to już trwa od 1,5 miesiąca![]()
U nas też, ani nie płakał, ani nie gorączkował, zero objawów, u lekarza był z innego powodu a doktor mówi, że tu zapalenie ucha. Ale pamiętam, że mój starszy też, jak był mały to przechodził zapalenie ucha bezobjawowo, dopiero lekarz, jak zaglądał to widział, że coś się dzieje. Starszy, dopiero teraz, jak ma trzy lata to ostatnio na zapalenie ucha strasznie płakał z bolu i miał gorączkę.Też podejrzewałam ucho albo zapalenie spojówek ale nic się nie dzieje. Ani czerwone ani nie płaczenie mam pojęcia
![]()
U nas też, ani nie płakał, ani nie gorączkował, zero objawów, u lekarza był z innego powodu a doktor mówi, że tu zapalenie ucha. Ale pamiętam, że mój starszy też, jak był mały to przechodził zapalenie ucha bezobjawowo, dopiero lekarz, jak zaglądał to widział, że coś się dzieje. Starszy, dopiero teraz, jak ma trzy lata to ostatnio na zapalenie ucha strasznie płakał z bolu i miał gorączkę.
A zgłaszałaś pediatrze takie objawy? Albo byliście może ostatnio na wizycie i byly badane uszka?
Kurczę to nie wiem, mojemu pierwsza dolna jedynka wyszła właśnie jak miał 5 miesięcy… no 1,5 miesiąca to jednak trochę długo jak na ząbki
No właśnieledwo co brzuch przeszedł kupy się unormowały to zaś inne "*****"
![]()