Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cukrzyca ciążowa nie objawia się tym, że masz zawsze przekroczone cukry. Pilnujesz diety?Dziewczyny robiłam dzisiaj glukozę na czczo,zjadłam kanapkę o 23 ,wstałam o 7;30 cukier równe 90 ,pojechałam do lab jakoś po 8 pobranie ,wynik 87 z lab.
Tak,pilnuje. Nie chodzi mi o zawsze przekroczony cukier,chodzi mi o tą różnice z lab a z glukometru. Od kiedy mierze ciężko o dobru wynik co bym na noc nie zjadła . Jem ostatni posiłek 22/23 i jak zmierzę koło 7 to zawsze mam w normie albo na granicy,a im dalej tym już wyżej.Ale cukrzyca ciążowa nie objawia się tym, że masz zawsze przekroczone cukry. Pilnujesz diety?
Zawsze jest różnica między krwią zylna a krwią taka z palca. U Ciebie nie jest duża różnica.Tak,pilnuje. Nie chodzi mi o zawsze przekroczony cukier,chodzi mi o tą różnice z lab a z glukometru. Od kiedy mierze ciężko o dobru wynik co bym na noc nie zjadła . Jem ostatni posiłek 22/23 i jak zmierzę koło 7 to zawsze mam w normie albo na granicy,a im dalej tym już wyżej.
Całkiem zielona w temacie nie jestem,bo pierwsza ciąża cała na diecie cukrzycowej.
To prawda nie jest duża. Dlatego żałuję,że nie wzięłam tego glukometru,bo jednak między jednym,a drugim pomiarem minęło godzinę. Szczerze mówiąc po pomiarach w domu myślałam,że będzie wyżej albo na granicy . w domu jak mierzyłam cukier w tych godzinach to zawsze było na granicy ewentualnie wyżej. I jedyne co poskutkowała to wstawanie wcześniej. Dietę tak czy tak trzymam,zaszkodzić mi nie zaszkodzi.Zawsze jest różnica między krwią zylna a krwią taka z palca. U Ciebie nie jest duża różnica.
Przy wartościach granicznych lepiej traktować się jak cukrzyczka (bezpieczniej) niż olać tematTo prawda nie jest duża. Dlatego żałuję,że nie wzięłam tego glukometru,bo jednak między jednym,a drugim pomiarem minęło godzinę. Szczerze mówiąc po pomiarach w domu myślałam,że będzie wyżej albo na granicy . w domu jak mierzyłam cukier w tych godzinach to zawsze było na granicy ewentualnie wyżej. I jedyne co poskutkowała to wstawanie wcześniej. Dietę tak czy tak trzymam,zaszkodzić mi nie zaszkodzi.