gooskaw
Fanka BB :)
Diabetolog przepisała mi paseczki na ketony w moczu i z ciekawości już teraz nasikalam i wyszło tam do 15. Świetnie. Dopiero co zjadłam obiad z makaronem :/
Dlugie masz przerwy w jedzeniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Diabetolog przepisała mi paseczki na ketony w moczu i z ciekawości już teraz nasikalam i wyszło tam do 15. Świetnie. Dopiero co zjadłam obiad z makaronem :/
Myślę, że dobrze, że Ci przepisała. Będziesz miała pewność, czy dobrze karmisz swój organizm. Nie ma na razie się czego obawiać, spróbuj kilka razy na czczo pomierzyć - ja nigdy w ciągu dnia nie mierzyłam to nie wiem, jak to jest z wynikiem, ale z jakiegoś powodu mierzy się na czczo.Diabetolog przepisała mi paseczki na ketony w moczu i z ciekawości już teraz nasikalam i wyszło tam do 15. Świetnie. Dopiero co zjadłam obiad z makaronem :/
Nie, 2.5-3 h. staram się upychać te węgle gdzie się da ale małe ilości żeby nie było skokówDlugie masz przerwy w jedzeniu?
Tu nie pomogę, bo ja do tej pory nie miałam, więc nic mi o tym nie mówiła.A co wasi diabetolodzy mówią na ketony? Groźne? Wiecie co spojrzałam w sierpniowe wyniki w sumie moje pierwsze jak się dowiedziałam o ciąży i już miałam 10 ketonów a cukrzycy brak bo już byłam po obciążeniu
10 na pewno nie, ketony to za długa przerwa w jedzeniu.A co wasi diabetolodzy mówią na ketony? Groźne? Wiecie co spojrzałam w sierpniowe wyniki w sumie moje pierwsze jak się dowiedziałam o ciąży i już miałam 10 ketonów a cukrzycy brak bo już byłam po obciążeniu
A co wasi diabetolodzy mówią na ketony? Groźne? Wiecie co spojrzałam w sierpniowe wyniki w sumie moje pierwsze jak się dowiedziałam o ciąży i już miałam 10 ketonów a cukrzycy brak bo już byłam po obciążeniu
Ech,te przeboje z szyjka . Mam nadzieję ,że mi się już bardziej nie skróci. Za to wiele nie mogę pochodzić,bo brzuch mi twardnieje,ale nie tak jak wcześniej (przed czwartkiem) . Znalazłam gdzieś przed chwilą,że na to stawianie brzucha pomaga picie wody,bo odwodnienie też powoduje twardnienie więc leżę i pijebo ostatnio znowu sobie to olalam i na WC chwilę nie byłam znowu będzie płacz
mam nadzieję,że się do wszystko jakoś unormuje. W domu pomogę przy obiedzie , wyjmę pranie ,dzisiaj byłam na zakupach spożywczych ale nic nie nosiłam. Odkurzanie ,mycie naczyń ,przesuwanie czegokolwiek robi mąż. Staram się nie robić 2000 kroków,chociaż dzisiaj już 1600 to nie wiem czy mi się uda. Bardzo nie chciałab wylądowac w szpitalu,bo nie mam nic z wyprawki
,a dzisiaj (17+4) . Chciałabym potwierdzenie płci
Teraz jak jest mąż to chciałam jechać obejrzeć wózki w sklepie ,ale chyba sobie daruję na ten moment
![]()