@sadness35 co u Ciebie?? Ty chyba przechodzisz/ przeszłaś na bezpieczny tydzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.@sadness35 co u Ciebie?? Ty chyba przechodzisz/ przeszłaś na bezpieczny tydzień?
Ja mam cukry nawet ok . Od wyjścia ze szpitala dzisiaj chyba wybiło mi drugi raz, 150 po obiedzie ale startowałam ze 108,bo przyznaje,że zezarlam lodaHej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.
I jakoś ogólnie mam dość jedzenia w kółko tego samego.. cukrów nie chce mi się pilnować
Co z tego, że po posiłkach mam ok skoro między podjadam jak szalona.
Ewidentnie jakiś dupny czas nastał.
A jak u Was ?
Aaa okej, czyli u Ciebie już zaplanowane. Szybko zleciHej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.
I jakoś ogólnie mam dość jedzenia w kółko tego samego.. cukrów nie chce mi się pilnować
Co z tego, że po posiłkach mam ok skoro między podjadam jak szalona.
Ewidentnie jakiś dupny czas nastał.
A jak u Was ?
Mnie tak swedzialy nogi, brzuch swego czasu też. Ale porobiłam wszystkie badania, próby wątrobowe itp i było ok. Dostałam wtedy tabletki pod kątem alergii, świądu itd i mi przeszło. Jak u Ciebie nie ustanie to skonsultuj się z lekarzem, bo to cholerstwo wykańcza psychicznieHello. Dziewczyny,które tu niedawno pisała o swędzeniu skóry ?
Tak mnie w nocy swedzialy stopy,że masakra,niedawnej zrobilam drzemkę i znowu zaczęły i teraz mnie swędzą dłonie jakbym z mrozu do ciepła weszła . Ale brzuch trochę mnie swędzi też. Boże naczytałam się o tej cholestazie ciążowej jak mnie jeszcze to dopadnie to chyba nie uwierzę....![]()
Zobaczę jak z tym będzie . Teraz nasmarowalam kremem i jest ok narazie . Ciekawe jak w nocy. Wczoraj to myślałam,że od tego,że całe popołudnie na nogach w adidasach ,już miałam takie odbite skarpetki i zmęczone stopy. Jak mi nie minie na dniach to pójdę na badania . Ech...Mnie tak swedzialy nogi, brzuch swego czasu też. Ale porobiłam wszystkie badania, próby wątrobowe itp i było ok. Dostałam wtedy tabletki pod kątem alergii, świądu itd i mi przeszło. Jak u Ciebie nie ustanie to skonsultuj się z lekarzem, bo to cholerstwo wykańcza psychicznie![]()
Niestety ja w 1 ciąży miałam ten pakiet. Cukrzyca i cholestaza. Musisz zgłosić lekarzowi, zrobić badania. Cholestaza to poważna sprawa, a niestety swędzenie to jej główny objaw.Hello. Dziewczyny,które tu niedawno pisała o swędzeniu skóry ?
Tak mnie w nocy swedzialy stopy,że masakra,niedawnej zrobilam drzemkę i znowu zaczęły i teraz mnie swędzą dłonie jakbym z mrozu do ciepła weszła . Ale brzuch trochę mnie swędzi też. Boże naczytałam się o tej cholestazie ciążowej jak mnie jeszcze to dopadnie to chyba nie uwierzę....![]()