Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no mi tez cukry sie roznie ukladaja ale p. Jankowska powiedziala ze to moze byc normalne ze na tym etapie juz organizm moze wiecej insuliny potrzebowac. Ja ide za tydzien. Sama sobie zwiekszylam do 4j przed kolacja bo mi 3j nie starczyly. I troche tez przyznam bez bicia ze poszallam z przekaskami durnymi...ale teraz staram sie trzymac. Natomiast jesli jem wieczorem kolacje identyczna jak I sniadanie to cukier szaleje wiec na wieczor zdecydowanie mniej nabialu i koniecznie jakies cieple picie. I sobie sama kolacje o 0,5ww obnizylam. Cukry jak na razie w normie.Ja dziś rano po insulinie 6j cukier: 134. Nie wiem dlaczego, bo ostatnie dni był 98, 102, 105. Jutro zwiększam do 8j.
ja teraz 25 mam wizytę,oczywiście jak dotrwam, mam jeszcze mocz przynieść to mi sprawdzą pod kontem ketonów(nie wiem jak Wy ale ja codzień muszę sprawdzać czy w moczu nie mam) ale czy oby jakieś infekcji nie mam, żeby nie iść tak na porodówkę.więc ja się tam cieszę że w tej poradni tak podchodzą do pacjentów