Bo po godzinie powinien już spadać.Yyyy ale po co mierzysz po 2 godzinach ?
Mierzysz po godzinie i jest przecież ok ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo po godzinie powinien już spadać.Yyyy ale po co mierzysz po 2 godzinach ?
Mierzysz po godzinie i jest przecież ok ?
Z 10 -14 dni. I po telefonie do diabetolog, że bieda kazała przyjść po insulinę. Przy trzymaniu diety oczywiście.
10-14 dni ciągiem ? Czy z przerwami ? Ja mam wizytę końcem lipca a mam 2 dni za wysoko później kilka dni w normie i później znowu zwrot akcji. Ciekawe co to będzie
Bo po godzinie powinien już spadać.
Ja byłam wczoraj na wizycie i miałam w ostatnim tygodniu 3 przekroczenia na czczo pod rząd i diabetolog chciała dać insulinę. Do tej pory zdarzały się, ale rzadko i pojedyncze. Wydaje mi się jednak, że to była moja wina i nowości jedzeniowe i dlatego ostatecznie zdecydowała, że wizyta za tydzień. Chce się upewnić czy rzeczywiście to moje błędy czy z z postępem ciąży się pogarsza. Jeżeli przekroczenia się powtórzą, to insulina. Jak to powiedziała, na jedno 91 w tygodniu przymknie oko10-14 dni ciągiem ? Czy z przerwami ? Ja mam wizytę końcem lipca a mam 2 dni za wysoko później kilka dni w normie i później znowu zwrot akcji. Ciekawe co to będzie
To powiedz mierzyłaś 1h po i 2h po ? Co Twój lekarz powiedział na taki podwyższony cukier?@Martitka5 a jak Twoje cukry po zwiększeniu insuliny do 22j? Już jest ok, czy nadal wariują?
@Carinea powiedz o tym lekarzowi, że Ci potem jeszcze te cukry rosną. Ja całą ciążę miałam mierzyć 2h po posiłku, właśnie ze względu na te gorsze wyniki później. Tylko wtedy norma do 120.
Zobaczysz czy lekarz Ci coś w związku z tym zaleci, czy powie że ok.
@Gannka Co u Ciebie? na kiedy masz termin?
@Martitka5 a jak Twoje cukry po zwiększeniu insuliny do 22j? Już jest ok, czy nadal wariują?
@Carinea powiedz o tym lekarzowi, że Ci potem jeszcze te cukry rosną. Ja całą ciążę miałam mierzyć 2h po posiłku, właśnie ze względu na te gorsze wyniki później. Tylko wtedy norma do 120.
Zobaczysz czy lekarz Ci coś w związku z tym zaleci, czy powie że ok.
@Gannka Co u Ciebie? na kiedy masz termin?
Mierzyłam tylko po 2h.To powiedz mierzyłaś 1h po i 2h po ? Co Twój lekarz powiedział na taki podwyższony cukier?
Będę sprawdzała jeszcze dziś ta sytuacje. Bo sprawdzałam tez częściej jak zjadłam coś nowego tyle ze od kilku dni nie jem nic nowego ...
Bo mnie głównie chodzi o to ze no zmierzę po tej godzinie wydaje się być ok a tam np po 1,5 wywali cukier ... a ja będę tego nieświadoma !
Teraz mam mniej ruchu bo bolą mnie pachwiny często tez w dzień śpię bo nie daje rady jeśli w nocy mnie bolą jestem nieprzytomna.