Vinga ja bym nie budzila i nie budze, spi czasem 5 godzin, czasem 3 a czasem godzine. Jak mam za duzo mleka to sciagam i jak w ciagu doby nie zuzyje to wylewam, bo sciagam tylko ok 50ml z jednej piersi, i nie ma sensu tego mrozic. Dzis sciagnelam i maky zjadl jak bylismy w sklepie to mama mu dala.
Vinga ttlko jak Ci maly w nocy sie budzi co chwile a w dzien spi to on sobie z nocy dzien zrobil, wiec moze faktycznie go wybudzaj i probuj zagadac na chwile, u nas juz da rade i maly obserwuje. Po kilkudniach powinien przestawic sie na nirmalny tryb w nocy i wtedy moze bedzie dluzej w nocy spal.
Salli ja tu w uk takich kropelek nie kupie, mam infacol na wielki wszelki...ale mam nadzieje ze nie bede musiala go uzywac... staram sie jesc lekko, mimo ze wiem ze moge probowac bo tu tak zalecaja, ale ja wole nie ryzykowac i miec spokoj, zreszta dieta mi sie przyda bo brzuch ogromny nadal mam...
Wczoraj przyszla do mnie kolezanka i pytala czy czasem drugiego w brzuchu nie mam? Troche mnie wkyrzyla bo do chudych ona nie nalezy, wrecz nadwage ma wiec, chyba sie pocieszyc chciala, moim kosztem.
No i moj Alex naciska mi na brzuch i mowi zmniejsz sie brzuchu... chyba zaczne juz jakies cwiczenia...