Anna B. pisze:
Musze niestety wpisac na nia osobe, ktora wykonuje chyba najlepsze USG w Warszawie, czyli dr Osobka -Morawski. U niego czulam sie jak w fabryce. JEst niemily, szybko konczy wizyte i zdaza sie (opinia kolezanek), ze zamiast dodac otuchy potrafi wyprowadzic z rownowagi swoje pacjentki. Wizyta jest jak polkniecie gorzkiej pigulki: warto, bo dobre USG, swietnie opisane, dobra diagnoza (urodzialm coreczke dokladnie w momencie przez niego wyznaczonym) ALE po wizycie poczulam sie jak przedmiot.
Wydaje sie,z e osoba z taka renoma powinna odznaczac sie wyzsza kultura osobista i zaszczycic pacjentke choc jednym usmiechem... i milym slowem.
To ciekawe bo ja byłam u niego z mężem w grudniu w 18 tc i dla nas dr Osóbka-Morawski był strasznie miły, dużo mówił i się uśmiechał, nie wiem może trafiliśmy na jakiś super dzień :?, niestety nie znam opinii innych, więc myślałam że zawsze taki jest.
Mamy nagrany jego głos na kasecie i przyznam się że film ogląda się wspaniale :lol: a komentarze są bardzo fajne.
Witam wszystkie przyszłe mamy!!! A ja uważam ,że dr.Witold Osóbka -Morawski jest SUPER!!! Chciałabym rozwiać wątpliwości niektórych pań bo nie można ocenić człowieka po jednej wizycie , jednym spojrzeniu czy też jednym słowie a napewno już nie po 'minie". Każda z nas drogie panie ma dobre i złe chwile ,a że znajdujemy się w tym"przeuroczym i wspaniałym stanie" jesteśmy wręcz "uczulone" na najdrobniejsze szczegóły otaczającej nas rzeczywistości. Moją ciążę prowadzi dr Witold Osóbka - Morawski i uważam ,że zajmuje się mną wspaniale . Jest zawsze miły , uśmiechnięty a przede wszystkim życzliwy .Ani razu nie spotkałam się z tym,że ma jakieś "humory" , a przecież przychodzę na wizyty i badania w różnych terminach i o różnej porze dnia .Badanie USG też jest rewelacyjne , zgadzam się z mamami, które. uważają ,że film ogląda się wspaniale a komentarze są bardzo ciekawe i wnoszą odrobinę humoru . Osobiście uważam , że jest fantastycznym specjalistą , wspaniałym lekarzem "o dużym sercu ", przepełnionym życzliwoścą właśnie do nas noszących pod swoim sercem " te najważniejsze dla nas istotki". Polecam !!! :laugh: