Odradzam a właściwie przestrzegam Lublin dr.Janusz Kraczkowski gab prywatny na ul.Ułanów i jako zastępca ordynatora na ul.Staczica Lublin ,jedną noga byłam już na drugim świecie

chodziłam do niego kilka lat regularnie-dobrze mnie znał,ale nie wykrył mi I stopnia raka szyjki ,miałam juz cytologie dawno p IV stopniu a on mówił że nic się nie dzieje w ostatniej chwili miałam obcinana szyjkę bo jeszcze ze 3 miesiące i było by po mnie a on dalej twierdził że nic nie widzi na dodatek jak juz byłam po operacji i dowiedział się o wszytkim to powyrzucał moje karty z gab prywatnego i wypierał się że mnie zna,oszust,naciągacz,jak robiłam u niego cytologię pryw to mówił że materiał zawozi do siebie do szpitala ale myślę że wczale tego nie robił,pozatym babiarz ,zboczony czubek ,i cham który wypiera sie w oczy,Bogu dzięki że ktos mni pomógł bo by mnie juz nie było
Na drugiej pozycji odradzam Tomasz Mazurek szpital Krasnicka ,pryw.Top Medical u.Zana.Straciłam kilka ciąż -tak mnie wyczyścił po ostatnim poronienu że chodziłam przez miesiąc i krwawiłam aż padłam w gorączce bo jak się okazało nie wyczyścił mnie do końca!!! jak sie dowiedział bo mnie zobaczył w szpitalu to wziął sobie kilka dni urlopu.
Następnie dr.Przystupa ze szpitala też przy Staszica -oszustka ,pazrerna na kase nie pomaga potrzebującym nie wiem gdzie jej etyka zawodowa!!!
Wogóle nie polecam szpitala ani na Kraśnickiej ani na Staszica.