reklama

Czas dla mamy

etna, rowerek mam identyczny :)
tomi sie teraz przy nim uczy wstawac. oczywiscie wstawilam go do pokoju zaraz po pologu, bo myslalam ze to mnie zmotywuje.... no ale moze teraz ;)

reklama
wiecie co jakos po tym poscie stracilam ochote na ten rowerek i prosze ktoras moderatorke o usuniecie tego watku bo nie wiem czy moge to sama zrobic
No to teraz mi głupio, ze takiego posta wysmarowałam. Pewnie zazdrość przeze mnie przemówiła. Pewnie jestem juz u wiekszosci 'blacklisted'. Chyba musze nauczyć sie delikatniej dobierać słowa.

Ostatnia edycja:
ooo etna mam taki sam rowerek (zawalony ciuchami co prawda:zawstydzona/y:) od poniedziałku zacznę z tobą pedałować:-):-)

nefre patrząc na twój jeździk przez nie jedną z nas zazdrość przeszła więc myślę że wybaczymy:-):-)

o przepraszam ja się dzisiaj zmobilizowałam i kręciłam moim kółkiem :tak: , tylko chyba będe musiała to robić kilka razy dziennie bo po 3-4 minutach bolały mnie ręce
etna to wszystko dzięki Tobie ;-)

No to teraz mi głupio, ze takiego posta wysmarowałam. Pewnie zazdrość przeze mnie przemówiła. Pewnie jestem juz u wiekszosci 'blacklisted'. Chyba musze nauczyć sie delikatniej dobierać słowa.
:) dzieki
no wlasnie tak patrze, ze kazdy pisze, ze się weźmie ale tylko etna ćwiczy a my gdaczemy :d dobre jestesmy :D
dawac, dawac ja dzisiaj nie moglam pedalowac bo dostalam kuzyna na noc 2 latka :)) i jak go w koncu uspalam w pawelkowym lozeczku to mialam stracha pedalowac zeby go nie obudzic, pawel dzisiaj w naszym lozku
o przepraszam ja się dzisiaj zmobilizowałam i kręciłam moim kółkiem :tak: , tylko chyba będe musiała to robić kilka razy dziennie bo po 3-4 minutach bolały mnie ręce
etna to wszystko dzięki Tobie ;-)
extra!!!!!! To nie trzymaj sie, mozna też brzuszek wciagnac dla lepszych efektow, na poczatek chociaz na pare minutek

dawac, dawac laski jak sie wezmiecie to ja robie codziennie liste i notuje kto ile jezdzil, Obiecuje!!!! ok 22/23 podsumowania dnia (jak bede miala kompa, a jak nie to nadrobie nastepnego dnia)
Mysle ze 5 razy w tygodniu wystarczy pedalowac wiec jak zaczynanie od przerwy 2 dniowej to czekam we wtorek :-D:-D:-D

nefre patrząc na twój jeździk przez nie jedną z nas zazdrość przeszła więc myślę że wybaczymy:-):-)
\
Dzieki za wyrozumiałośc. Musze nauczyć sie od was powściągliwości. A jeżdzik, nie wart tyle kasy, lepiej zainwestowac np. w lepszy/bezpieczniejszy fotelik. Ale jak widac ucze sie na błędach, nie tylko w kwestii raptowności wypowiedzi :) :)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry