Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to teraz mi głupio, ze takiego posta wysmarowałam. Pewnie zazdrość przeze mnie przemówiła. Pewnie jestem juz u wiekszosci 'blacklisted'. Chyba musze nauczyć sie delikatniej dobierać słowa.wiecie co jakos po tym poscie stracilam ochote na ten rowerek i prosze ktoras moderatorke o usuniecie tego watku bo nie wiem czy moge to sama zrobic
) od poniedziałku zacznę z tobą pedałować:-):-)o to zwracam honor!o przepraszam ja się dzisiaj zmobilizowałam i kręciłam moim kółkiem, tylko chyba będe musiała to robić kilka razy dziennie bo po 3-4 minutach bolały mnie ręce
etna to wszystko dzięki Tobie ;-)
No to teraz mi głupio, ze takiego posta wysmarowałam. Pewnie zazdrość przeze mnie przemówiła. Pewnie jestem juz u wiekszosci 'blacklisted'. Chyba musze nauczyć sie delikatniej dobierać słowa.
dawac, dawac ja dzisiaj nie moglam pedalowac bo dostalam kuzyna na noc 2 latkano wlasnie tak patrze, ze kazdy pisze, ze się weźmie ale tylko etna ćwiczy a my gdaczemy :d dobre jestesmy![]()
extra!!!!!! To nie trzymaj sie, mozna też brzuszek wciagnac dla lepszych efektow, na poczatek chociaz na pare minuteko przepraszam ja się dzisiaj zmobilizowałam i kręciłam moim kółkiem, tylko chyba będe musiała to robić kilka razy dziennie bo po 3-4 minutach bolały mnie ręce
etna to wszystko dzięki Tobie ;-)

dzieki![]()
\nefre patrząc na twój jeździk przez nie jedną z nas zazdrość przeszła więc myślę że wybaczymy:-):-)