reklama

Czas dla mamy

oj dziewczynki ja też się czuję niezadbana etc etc ale przed sylwestrem postaram się 2 razy chociaż na solarkę wyskoczyć żeby dobrze wyglądać...

Ula bardzo mi przykro z powodu kici ale pomyśl o Olim i mężu dla nich powinnaś się pozbierać i zrobić takie święta że ho ho, a jak będziecie iszkać na górze to zobaczysz że mimo wszystko odżyjesz :-) bynajmniej tego ci życzę

laseczki głowa do góry na wszystko przyjdzie czas :-)

martolinka
zazdroszczę

reklama
hmmm tak czytam i ja tez nie mam czasu dla ciebie ale inacczej jakoś, bo mi się wydaje,z e ja nie mama czasu dla siebie przez to,z e pracuję a nie przez to, ze mam dzieci. Jak nie pracowąlam to miałam czas. A zaniedbana jestem, bo nie ma kasy na luksusy :D

Agrafka...ja mam to samo,myślę ze wiele z nas tak ma.
Kiedys...................zakupy, kosmetyczka, czyszczenie buzi, zabiegi na twarz, paznokcie raz w tygodniu, depilacja woskiem - all od pępka w dól raz w msc u kosmetyczki...., fryzjer w W-wie raz na dwa msc....czułam sie po prostu ładna, zadbana....
teraz............ach szkoda gadać.........czuje się mamą nie kobietą, kochanką....buehehehehhehehehe.......w nocy ciepłą piżamkę i skarpetki zakładam, spię z małym......krążki, tabletki i inne mi są niepotrzebne ;/ bo dni płodne są w określonych dniach więc daję radę, zresztą nigdy nie brałam takich rzeczy.
byc moze dlatego ze siedzę w domu, poszłąbym do pracy ale mam za daleko do starej pracy :( już do niej nie wrócę.
no ostatnio zaszalalam i poszłam do kosmetyczki zrobić brwi, nogi golę żyletką męza i ja mam do obrobienia całosć, nie tylko łydki ;p bo od golenia żyletką zarastam jak małpa.
Smutne ale prawdziwe :)
wosk raz w tygodniu??? mi na 4 wystarcza :D

hmmm tak czytam i ja tez nie mam czasu dla ciebie ale inacczej jakoś, bo mi się wydaje,z e ja nie mama czasu dla siebie przez to,z e pracuję a nie przez to, ze mam dzieci. Jak nie pracowąlam to miałam czas. A zaniedbana jestem, bo nie ma kasy na luksusy :D

wosk raz w tygodniu??? mi na 4 wystarcza :D

"depilacja woskiem - all od pępka w dól raz w msc u kosmetyczki...."
raz w miesiącu napisałam :) Zdanie troszkę niepoprawnie skonstruowałam dlatego moze tak odczytałaś ;P

Mi sie chyba nudzi..... ;) powrocilam po ponad roku do nauki szydelkowania hehehe troche ciezko, bo robie to ze zdjec, lepiej by bylo jak by mi ktos na zywo pokazywal co i jak, no ale lepiej tak niz wcale :) mam nadzieje dojsc do wprawy i robienia frywolitek, baaaaardzo mi sie podobaja, chociaz watpie zebym je szybko opanowala :)

Mi sie chyba nudzi..... ;) powrocilam po ponad roku do nauki szydelkowania hehehe troche ciezko, bo robie to ze zdjec, lepiej by bylo jak by mi ktos na zywo pokazywal co i jak, no ale lepiej tak niz wcale :) mam nadzieje dojsc do wprawy i robienia frywolitek, baaaaardzo mi sie podobaja, chociaz watpie zebym je szybko opanowala :)

hehe to cwicz cwicz na wakacje beda dziewczyny córkom zamawiały u ciebie czapki i opaski :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry