reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

mi maz wczoraj znalazl fach dl mnie :-) w DDtvn było o babkach, ktore mialy pomysl na wlasny biznes sa "baby planer" planuja i kompletuja przyszlym rodzicom cala wyprawke, oczywicie tak by trafic w ich potrzeby i gusta

reklama
kilolek, dobre dobre :). ja podziwiam te babki z włąsnym biznesem które pojawiają się w DD TVN, bo ja ledwo jakiś pomysł mi się pojawi, to go szybko analizyję i stwierdzam, że nieee, nie przyjmie się, nie opłąca się, nie mam na to czasu.
Z takim podejsciem to w życiu nic się nie zrobi.
Fakt , ze większość tych bieznesów to raczej takie mało dochodowe chyba, ale jednak zawsze coś dla siebie.

Jeśli chodzi o tę doulę, to też mam mieszane uczucia, ale musze się wgłębić w temat. Nawet nie wiem jakie są ceny, ale domyślam się że mogą być spore chyba głównie dlatego, ze decydujac się na to trzeba zadeklarowac dość dużą dostępnosć dla mam którym chce się pomóc, w zasadzie 24 h/dobę..

Rany chciałabym kiedyś się odwazyć i zabrać za coś co mi bedzie sprawiać satysfakcję i dawać jakiekolwiek nawet drobne pieniadze za poświęcony czas..

Dziewczyny dzięki za wasze opinie.

Agrafka, w sumie coraz częściej się słyszy o dulach, czy jak tam się to pisze:-p..więc czemu nie - spróbuj!Myślę, że warto..
Kilolek, tak, ale trafić w gust kobiety w ciąży czasem baaaaaaaaaaardzo ciężko:-p:-)

byłam wczoraj w HM. Dla maluchów do rozmiaru 86 mozna cos kupic w fajnej cenie , ale dla starszych i dla nas słabe te okazje. Chyba warto jeszcze ze 2 tyg.poczekac

A kiedy zaczynaja sie takie porządne wyprzedaże?? Ja coś słyszałam ze w czerwcu ale nie zauważyłam jakiś super promocji.

właśnie co z tymi wyprzedażami ? :)

eh, ja czytam w wolnej chwili o tych doulach, będzie kurs z Fundacji Rodzić po Ludzku pod koniec roku, ale za ponad 1000 zł 2 dni.
Nie wiem czy tyle uzbieram, i musze do tego czasu zastanowić się czy ja się do tego nadaję, czy to tylko chwilowy zryw :)

reklama
a ten 2 dniowy kurs bedzie juz uprawnial czy da ci pelna wiedze do tego by moc sie tym zajac zawodowo?

Do góry