Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja chodze od kilku lat do Michała z tego oto salonu:
Mikrodermabrazja, Salon kosmetyczny i fryzjerski : Empiresalon
polecam![]()
ale ceny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chodze od kilku lat do Michała z tego oto salonu:
polecam![]()

a u mnie nie ma przeciwskazań. Poprzednio tez miałam pomalowane. Z rresztą jak mnie skurcze chwycą to jeszcze zdążę sobie przemalować na inny kolor, zeby mi do koszuli pasowało ;-)a propos pazurkow - u nas w szpitalu zakaz malowaniabo jak cos tam sie dzieje to wlasnie po paznokciach widac
![]()
ja od 5 lat jeżdżę do tego samego salonu, tylko że do Magdyja chodze od kilku lat do Michała z tego oto salonu:
polecam![]()
Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mnie kiepsko obcięli..A ja uwielbiam obcinać się jak w odwiedzinach u rodziców jestem (dzielnica Zabrza).
Zawsze REWELACYJNIE mnie dziewczyny obetną, ze nie mam żadnego problemu bo włosy same sie układaja i tak jak chce. A całość "operacji" 25pln:-)
ja od 5 lat jeżdżę do tego samego salonu, tylko że do MagdyNigdy mi się nie zdarzyło, żeby mnie kiepsko obcięli..