reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

szczerze, to sama jestem w szoku, ze na razie nie mam zadnych na brzuchu, bo z odchudzania mam na posladkach, a od niepamietnych czasow mam tez w okolicy ledzwiowej i te nie mam pojecia skad sie tam wziely, bo ani jakos specjalnie nie chudlam ani nie tylam i nawet o nich nie wiedzialam,az dobrych kilka lat temu ktorys z moich bylych mnie nie uswiadomil :confused2:
po porodzie zamierzam zakupic bio - oil, tylko ja do systematycznych nie naleze i szybko sie zniechecam. nawet teraz smaruje sie bardziej co 2 dzien, jak mi sie przypomni, a nie 2 razy dziennie, jak sobie zakladalam :zawstydzona/y:
ja sie smaruje nawet 5 razy...i czasem nawet w nocy bo brzuch swedzi...ten bio-oil jest specjalnie na rozstepy?

reklama
glownie na blizny i rozstepy, poprawia tez stan skory. najlepszy jest wlasnie na swieze, jeszcze czerwone rozstepy. ja takich nie mam,moje dawno blade, wiec na razie sie jeszcze wstrzymuje, poza tym nieco kosztuje :-( zalezy jaka chcesz pojemnosc. najmniejszy to koszt okolo £9.

hmmmm... wlasnie znalazlam duzy 200ml za £10.99 i przesylka free

Bio Oil 200ml | Cosmetics | Skincare | Haircare | Discounts

glownie na blizny i rozstepy, poprawia tez stan skory. najlepszy jest wlasnie na swieze, jeszcze czerwone rozstepy. ja takich nie mam,moje dawno blade, wiec na razie sie jeszcze wstrzymuje, poza tym nieco kosztuje :-( zalezy jaka chcesz pojemnosc. najmniejszy to koszt okolo £9.

hmmmm... wlasnie znalazlam duzy 200ml za £10.99 i przesylka free

Bio Oil 200ml | Cosmetics | Skincare | Haircare | Discounts
oooo...to ja sobie w czwartek zamowie...:tak: bo i tak wlasnie balsam mi sie konczy i pewnie jest raczej wydajny bo przewaznie takie olejkowe kosmetyki to sa bardziej wydajne niz kremy czy balsamy...:tak:
dziekowac:tak:;-)

nie ma za co, przetestujesz ;-):-D

z wydajnoscia to moze byc roznie, zalezy na jaka powierzchnie potrzebujesz :laugh2: ale taki duzy powinien starczyc na dlugo. tylko powtorze,wazna jest systematycznosc i wytrwalosc :crazy:

"oczywiscie, ze mozesz!
Faktycznie wyjęta pierś do karmienia a blada to katastrofa.
Powinnas cała być pięknie opalona.
Pamietaj aby tak odkryć piersi pod lampami aby się równomiernie opaliły.
Wiesz jaka to rozkosz dla niemowlaka gdy widzi takie piękne opalone sutki!"

:-D:-D:-Ddobre:-D

z wydajnoscia to moze byc roznie, zalezy na jaka powierzchnie potrzebujesz :laugh2: ale taki duzy powinien starczyc na dlugo. tylko powtorze,wazna jest systematycznosc i wytrwalosc :crazy:

U mnie to byloby na moment, bo rozstepy mam na: brzuchu, bokach, cyckach, udach, pod kolanami i kurcze nie wiem gdzie jeszcze :wściekła/y: przypuszczam ze pewnie na tylku tez :wściekła/y:

i tak sie codziennie smaruje wiec to nie problem:tak:
:-D:-D:-Ddobre:-D
U mnie to byloby na moment, bo rozstepy mam na: brzuchu, bokach, cyckach, udach, pod kolanami i kurcze nie wiem gdzie jeszcze :wściekła/y: przypuszczam ze pewnie na tylku tez :wściekła/y:
oj u mnie podobnie...tez mam wszedzi i czasem plakac mi sie chce jak na nie patrze...najgorzej, ze im dluzej jestem w ciazy tym yzej mi ida na brzuchu wiec boje sie pomyslec co bedzie jak bede musiala czekac jeszcze te 10 dni to bede je miala chyba po piersi:-(

Ja się boję, że wyjdą mi te nieszczęsne rozstępy po porodzie. Na biuście na bank, bo piersi mam maleńkie, jak pojawi się nawał, to chyba nie będzie innej możliwości..

niekoniecznie, moje kiedys byly spore (duze C), potem po sezonowej pracy w niemczech za licealnych czasow zmniejszyly sie do B- male C :crazy:, a teraz sa duuuze, chyba D i rozstepow niet :-) licze,ze tak zostanie :tak:

reklama
Do góry