• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

Moje nigdy nie były duże:sorry::sorry::sorry: A/B i teraz nic się nie zmieniło..wrr Więc chyba mnie to nie ominie:crazy::crazy::crazy::crazy:

A ja myślałam, że tylko mi cysie za bardzo nie urosły. Od zawsze płaska jak deska 75 A i jeszcze luz. Teraz przytyłam 22 kg ale urosłam bardziej pod biustem niż w biuście. Dwa dni temu kupiłam stanik 85 B, w A też bym weszła ale jakoś wolałam mieć więcej luzu. Tylko, że mi w cysie nie poszło tylko jestem większa pod cysiami i trochę szersze mi się zrobiły. Zawsze mówiłam mężowi, że jak zajdę w ciążę to będę miała mega biust, który będę pokazywać w dekoldach - jakże ja się myliłam
:zawstydzona/y:

reklama
mi nawet jak urosly to i tak nie moglam pokazac, bo mnie super wysypalo, wlasnie na dfekoldzie. a teraz dla odmiany na twarzy. dzisiaj popelnilam duzy blad i spojrzalam w lustro, przy oknie czyt - swietle dziennym, a nie sztucznym:szok:jakies plamki brazowe, czerwone, skora miejscami taka sucha... :confused2::zawstydzona/y: myslalam,ze sie porycze ze zlosci. niestety, musialam zaraz wyjsc z domu, wiec nawet nie moglam sie porozczulac nad soba :-D

ja słyszałam że sie nie powinno , więc poczekam
ja też wolę czekać.... i tak mamy zimę....:tak:

a co do piersi zawsze miałam D... a teraz DD:confused2:
ale rozstępy mam od młodzieńczych lat jak to mi się baloniki nadmuchały...
ale smaruję no-scarem i znikają:-p
mam nadziej że dzdzia mie tak "wyssie" że będę miała chociaż C nie więćej:no:

wiesz co.. lepiej niech Cię nie wyssie, bo nadal będziesz miała D, tylko niżej :-p

naprawdę znikają po tym kremie??

mi się już nawet w DD nie mieszczą :(( i też mam nadzieję że dziecko wyssie tak do C. Mój M nawet mówi że chciałby żebym miała takie z przed ciąży bo były wymiarowe, na jego rękę i mógł mi bielizne kupować na "wyczucie" :))

placuszki :-D:confused2::confused2:.. miałam kolegę, który mówił na takie "psie uszy" :zawstydzona/y::-D:confused2:
Oj, to lepiej już placuszki:szok:
Jej! DD, to taki rozmiar istnieje?! Mój świat skończył się na B.. I mąż Ci bieliznę kupuje?? Mój zaprzestał po tym ja przed ślubem kupił mi koszulkę (w sex shopie wow), z miseczkami takiej wielkości, że na głowę mi pasowały..

reklama
Oj, to lepiej już placuszki:szok:
Jej! DD, to taki rozmiar istnieje?! Mój świat skończył się na B.. I mąż Ci bieliznę kupuje?? Mój zaprzestał po tym ja przed ślubem kupił mi koszulkę (w sex shopie wow), z miseczkami takiej wielkości, że na głowę mi pasowały..
dobre:-):-):-):-) masz męża marzyciela:-) mój M w życiu mi biustonosza nie kupił ale jak już to myślę że kierował by się tym co twój mąż:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry