reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

Ja jutro do fryca ide z mega odrostem , potem henna i bede jak ta lala;-)

musisz się koniecznie pochwalić :-):-0

OKAZJA NIEBIESKA HISZPANKA CEKINOWA+GRATIS TOREBKA (1106914008) - Aukcje internetowe Allegro

Co myslicie o tym? Nadaje się na wesele czy zbyt wyzywające?
Na pewno poszłyby jakies poprawki bo tak nóg nie pokaże :zawstydzona/y:

szczerze?? ŁOKROPECZNA, taka odpustowa badź jak to Kasia napisała do tańca z gwiazdami...

reklama
sliczne te szpilki... szkoda , ze ja nie bardzo moge nosic:tak:

no też mi się podobają :-)

a czemu nie ożesz nosić masz męża niższego żylaki czy po prostu nie lubisz
ja bardzo lubię ale na co dzień nie chodzę bo mi się zawsze wszędzie śpieszy... wolę coś płaskiego:-):-)

ja się odzwyczaiłam zupelnie. Kiedys tylko na szpilkach albo innym wysokiem obcasie ale zaszłam w ciążę i juz było niewygdni, potem z wózkiem to tez nie bardzo, znowu ciąża, kolejny wózek itd. a jak któregoś dnia wreszcie ząlożyłam to myslalam, ze się zabiję już na schodach

Aga wiesz ja mam 180 cm i wygladam w szpilkach jak zyrafa. Ostatni raz w wysokiej szpili byłam kilka lat temu na studniowce i reszta sieagał mi do ramion mniej wiecej:zawstydzona/y: poza tym mój M jest mojego wzrostu wiec tez to przeciwwskazanie;-)

reklama
Aga :rolleyes::rolleyes::rolleyes:super to dobralas:-)strasznie mi sie podoba chodz spilki jak dla mnie za wysokie..mozesz mi tez taki stroj skompletowac na chrzest Kacpra na polowe wrzesnia????

Do góry