reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

Aga :rolleyes::rolleyes::rolleyes:super to dobralas:-)strasznie mi sie podoba chodz spilki jak dla mnie za wysokie..mozesz mi tez taki stroj skompletowac na chrzest Kacpra na polowe wrzesnia????
dzięki Gosia do września kupa czasu jak coś wymyślę to Ci napisze:):):):)

Marta to faktycznie wysoka jeseś ja mam 164 cm ( w dowodzie 166:)):):) więc mogę w szpilach do poru Marcin ma ok 178 więc mogę szaleć :):):):):)

reklama
aga4444 będziesz naszą forumową stylistką :tak::tak::tak:
kiedyś lubiłam chodzić na obcasach ale tutaj się nie da , za dużo górek , za to w PL mogę zawszeć poszaleć ;-) tym bardziej że jak mieszkaliśmy to tylko takie kupowałam ale mogę sobie zawsze pozwolić bo ja mam 168 a mój 191 więc nigdy mu nie dorównam :-D

haha aga to moze na lato jakaś kiecke polecisz? :Dchce kupic sukienke ale nie wiem jaka nadaje sie :p sukienka kojarzy mi sie z jakas impreza :p

hahaha tak jasne dziewczyny wrabiajcie mnie... :-)
"kiedy ja prosta kobieta jestem" :-)

a tak swoja drogą to mi się podobają sukienki o takie:

EXPRESOWO! SUKIENKI DLUGA SUKIENKA MAXI SUKNIA M L (1096988485) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a jak lubisz chodzić w getrach to ta jest fajna:

NOWA MODNA ELEGANCKA SZMIZJERKA BOMBKA PASKI S (1111069106) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mi kiece też głównie z imprezami się kojarzą...

ta w paski bombka fajniusia:tak:

aga nie jesteś aż taka niska ..
ja mam 167cm :cool2: i też w szpilach mogę śmigać ....:-p mój D 184:-D więc nie ma problemu...

a polecisz może jeszcze coś co zakryje mi wielkie cycki:-p ale na lato:-D
bo ta co kasi dałaś (biała) to już w moim wypadku odpada.. aha dodam ze nie lubię okrągłego dekoldu:sorry2:

ta w paski bombka fajniusia:tak:

aga nie jesteś aż taka niska ..
ja mam 167cm :cool2: i też w szpilach mogę śmigać ....:-p mój D 184:-D więc nie ma problemu...

a polecisz może jeszcze coś co zakryje mi wielkie cycki:-p ale na lato:-D
bo ta co kasi dałaś (biała) to już w moim wypadku odpada.. aha dodam ze nie lubię okrągłego dekoldu:sorry2:
a czemu chcesz zakrywać? Ja tam świecę cycem :D

hahah kilkolku bo mi się moje nie podobają:sorry2::-D
podobały mi się w czasie dojrzewania kiedy to miałam miseczkę małe c :tak:
a teraz... pffff można mi je odciąć i nie będzie mi szkoda:-p

hahah kilkolku bo mi się moje nie podobają:sorry2::-D
podobały mi się w czasie dojrzewania kiedy to miałam miseczkę małe c :tak:
a teraz... pffff można mi je odciąć i nie będzie mi szkoda:-p
mi też się nie podobaja ale to olewam. Jak ząłożę porządny stanik to jeszcze jest jako tako ale jeszcze nie slysząłam by ktos na widok nażekal :D

mi też się nie podobaja ale to olewam. Jak ząłożę porządny stanik to jeszcze jest jako tako ale jeszcze nie slysząłam by ktos na widok nażekal :D
hehe no bo ponoć duze jest piękne :-)
mój D zabronił mi zmniejszać biust... ale i tak to zrobię....:tak:
wkurza mnie, źle się z tym czuję... a jeszcze tyle życia przede mną.. więc wolę to zrobić i być szczęśliwa:happy2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
hehe no bo ponoć duze jest piękne :-)
mój D zabronił mi zmniejszać biust... ale i tak to zrobię....:tak:
wkurza mnie, źle się z tym czuję... a jeszcze tyle życia przede mną.. więc wolę to zrobić i być szczęśliwa:happy2::-p

To wyślij mi troche :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry