reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

reklama
oooo napisz cos wiecej na co to dziala i wogole?
pencil.png
więc:
Jest urządzeniem podciśnieniowym dla wymagających. Ćwiczenia polegają na bieganiu w podciśnieniu na bieżni o różnym kacie nachylenia i regulowanej prędkości.
Podczas wysiłku rozszerzają się naczynia krwionośne, przez co dochodzi do złożonego procesu pozbycia się wody i toksyn z organizmu, a w następnej fazie do likwidacji tkanki tłuszczowej.
Po ćwiczeniach skóra staje się jędrniejsza i bardziej elastyczna.

EFEKT
·likwidacja cellulitu (pomarańczowa skórka)
·wyszczuplenie sylwetki
·pozbycie się zbędnych kalorii
·lepsze ukrwienie (skóra staje się bardziej elastyczna i jędrna)
·poprawa krążenia i układu limfatycznego
·polepszenie kondycji fizycznej
·likwidacja zespołu „zimnych stóp”
·spalanie tkanki tłuszczowej
·poprawa samopoczucia
·redukcja nadwagi
·wyzwolenie "hormonów szczęścia" podczas zabiegu

Jednorazowe ćwiczenie trwa 30 min.

bynajmniej tak pisze na tej stronce Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.studioessenza.pl/team/excellence.jpg
:-) ale moja kumpela była 5x i ona jak i jej mąż widzą różnicę

ale jestem bardzo ciekawa, sama bym z chęcią spróbowąła. To się chodzi w tym czy biega? Chodzić bym dąła rade, bo ja wiecznie chodzę, przez calusieńki dzień, ale biegać to raczej nie wydolę 30 minut

reklama
Moja klientka ma całe stusio różnych tego typu urządzeń, zawsze zapraszała i np. za serię w vacu kasowała 500zł. Więc odpuściłam i już się nie dowiadywałam jakie ma ceny. Ale teraz chyba uderzę ;-)

Do góry