reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

Dziunka Ty masz pasemka zrobine czy jak?Bo mi się tak Twoje włoski podobają,że idę zrobić podobne:-)

reklama
hahaah to zdaj relacje pozniej

ale jestem bardzo ciekawa, sama bym z chęcią spróbowąła. To się chodzi w tym czy biega? Chodzić bym dąła rade, bo ja wiecznie chodzę, przez calusieńki dzień, ale biegać to raczej nie wydolę 30 minut

no więc koleżanki dziki czad jestem mega zadowolona:-)
są podobno 3 różne jest bieżnia rowerek(ale same pedała) albo steper, sama sobie regulujesz w jakim tempie chcesz ćwiczyć chcesz sobie zrobić przerwę to poprostu przestajesz machac nogami ja byłam na rowerku- bo tam tylko rowerek mają moja przyszła szwagierka jeździ gdzie indziej i ona na bieżni ćw podobno to jest tak ze na bieżni najprościej potem rowerek a na końcu steper no ale ja nie wiem w każdym razie we wtorek idę znowu :-)

Moja klientka ma całe stusio różnych tego typu urządzeń, zawsze zapraszała i np. za serię w vacu kasowała 500zł. Więc odpuściłam i już się nie dowiadywałam jakie ma ceny. Ale teraz chyba uderzę ;-)

oj zawsze warto takie kontakty połapać... :-)

aga a widac juz cos? hahaha jak skóra po tym ?

i ile trzeba zabiegów zeby działało ? i na co dziala no rowerek? ja chce plaski brzuch i pupe ukształcic troche :D

Ostatnia edycja:
reklama
eh mi cos trzeba na brzuch :(
ja myslę że na brzuch też to działa, pamiętacie takie gumowe pasy wyszczuplające??
to coś takiego z ym że to taki kołnierz jest zakładają ci w sumie na brzuch do tego dołożysz sobie jakieś skręty i myślę że na brzuch też będzie ok.
koleżanka była teraz 6 raz i mówiła że ona widzi różnice na skórze i w obwodzie no i brzuch ma dużo lepszy.:-):-)
Kasia za 25zł to idź sobie spróbuj i będziesz wiedzieć

Do góry