reklama

Czas dla mamy

reklama
etna ja pamiętam, ze ty kiedyś z laptopem na chacie pedalowałaś!
ja uczyniłam taki postęp, ze odgruzowałam mój rower 26 czerwca!!!! i tyle...

super!!!! i jedne i drugie zajęcia rewelacyjne sama bym się wybrała ale u nas niestety nic takiego nie ma....

już widze miny rodziny i znajomych gdyby rurę w sypialni zobaczyli hahahahahahahahahahahahahaha :-):-) no ale urozmaicenie niesamowite :-)
a po co się mają do sypialni pchac??? ;-) no zero inwencji mozna zastsowac, bo zaraz ktoś wlezie i zobaczy....
a poważnie mówiąc to do szalu mnie doprowadza jak ludzie (najczęściej stare ciiotki i babki) pachają się do sypialni płaszcz albo torebkę na łózku położyć jakby wieszaka nie bylo przy drzwiach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no u mnie też takich zajęć nie ma ale mam zamiar sobie dvd kupić i może ściągnąć na ćwiczenia jakąś koleżankę żeby mobilizacja do ćwiczeń była ;)
rura w sypialni hmmm?? znajomym można powiedzieć że dzieciak chce strażakiem zostać ;)

hahahahaha dobre a może mąż straszną ochotę na strażakowanie poczuł ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no maciie fantazję!

etna ja po twoim apelu zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś sprzetu (stopper najtańszy)
w grupie siła i na pewno bardziej motywuje.

etna nie ma sensu usuwać... jeśli przeszkadza to można go przenieść na odchudzanie.

nefre a dlaczego wątek o odchudzaniu ci nie przeszkadza, albo wasi partnerzy przecież to też nie odnosi się do dzieci :))

reklama
ja mam bardziej tradycyjny - z przednim kołem, a hałasuje niemilosiernie! niestety nie ma juz licznika i cąlej tej elektroniki, bo mi dzieciaki na chrzcinach rozwaliły :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry