Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosytakie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski???
![]()
myślisz, że się wytrą? czy zaśnieją? no moje jasne są...ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie
ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie
ale co gorsza pojawily mi sie tez na palcach od nog 
Ja mam jasna karnacje, a wloski mi sie pojawily na brzuchu i sa takie smiesznie sterczaceale co gorsza pojawily mi sie tez na palcach od nog
![]()
no mam włoski na dużych palcach
robisz z tym cos?ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-)no mam włoski na dużych palcach
robisz z tym cos?

ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-)no mam włoski na dużych palcach
robisz z tym cos?
a do japonek jeszcze troche czasu, moze do tego czasu znikna ;-)odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosytakie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski???
![]()