reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

mama ma 43:-D
i żółty jej pasuje... idealnie:tak:
oczywiście ma inny wzór sukienki ale przynajmniej można sprawdzić co pasuje do tego kolorku

mi się podoba czerwone, czarne,i to ostatnie beżowe

Ostatnia edycja:
reklama
Chodzicie do solarium biorąc anty?

Raz byłam strasznie się po tym dziwnie czułam głowanie bolała :wściekła/y:, nie wiem co teraz zrobić bo opalanie naturalne odpada (nie mam kiedy a balkonu brak) a na wrzesień na wesele nie chce byc blada. :zawstydzona/y:

Macie jakies pomysły?

ja od x czasu na anty i zawsze sie opalalam i nic mi nie bylo :)

ja od x czasu na anty i zawsze sie opalalam i nic mi nie bylo :)

A ja się boje,że wyjdą mi plamy tak jak mojej kuzynce... :baffled:

A w ogóle to zapisałam się nareszcie do fryzjera :-p Pierwszy wolny termin babka ma na 10tego września:szok:.

Jeszcze mam zamiar brać te tabletki belissa sun na utrzymanie opalenizny.

Kobiety
Mam dylemat - która kiecka na poprawiny - poprawiny w formie grilla ale to juz mniejsza o to bo obydwie w podobnym kroju.
Mytam która ładniejsza bo nie mogę się zdecydować :-p:sorry2:
p.s zdjecia robione tak bardzo na szybko, bez makijazu i wogóle :cool2:
A na samo wesele nadal nie mam grrrr.... :wściekła/y:

NAMBER ŁAN ZDECYDOWANIE- ale pewnie już po weselu :-)

czerwony , i ostry żółty to nie bardzo...

a np taki złoty??bo taki tez bym dała
Trendylook - złote bolerko z krótkim rękawem

w życiu żółty i złoty nie pasują mi do siebie...

CO DO ANTY to ja się opalałam i nic nie było no ale różnie bywa mogą wystąpić przebarwienia...

Kobiety
Mam dylemat - która kiecka na poprawiny - poprawiny w formie grilla ale to juz mniejsza o to bo obydwie w podobnym kroju.
Mytam która ładniejsza bo nie mogę się zdecydować :-p:sorry2:

p.s zdjecia robione tak bardzo na szybko, bez makijazu i wogóle :cool2:

A na samo wesele nadal nie mam grrrr.... :wściekła/y:

Mary dopiero teraz zauwazylam tego posta. Jak dla mnie w obu wygladasz BOSKO!!! ale na same poprawiny poszlabym w pierwszej! Wygladasz jak modelka i zazdroszcze bo ja kurdupel jestem i jedyne sukienki jakie moge nosic to max do kolan/lydki bo inaczej zdeptaliby mnie hehe a uwielbiam sukienki maxi ;-)

Ja jutro do fryca ide z mega odrostem , potem henna i bede jak ta lala;-)

super :)
ja bylam u fryzjera przed chrzcinami 3 tygodnie temu - rewelacja...
teraz próbuję się wybrać na pedicure jakimś wieczorkiem, ale nie mogę dotrzeć :/
no i marzę o zakupach ubraniowych.... generalnie ie cierpię zakupów, ale już tak długo nie byłam....

reklama
Ja jutro do fryca ide z mega odrostem , potem henna i bede jak ta lala;-)
prosimy o foto pozniej :D
OKAZJA NIEBIESKA HISZPANKA CEKINOWA+GRATIS TOREBKA (1106914008) - Aukcje internetowe Allegro

Co myslicie o tym? Nadaje się na wesele czy zbyt wyzywające?
Na pewno poszłyby jakies poprawki bo tak nóg nie pokaże :zawstydzona/y:
pierwsze skojarzenie? sukienka latynoamerykańska do tańca towarzyskiego hehehehe ;P

a ja dzis wydałam całe 50 zł na siebie w rossmanie buehehe ;P

Do góry