reklama
A
aga4444
Gość
zdecydowanie drugie a powiedz nie masz jakiejś sukienki w kolorze bo tak cała na czarno na czarno to głupio chyba
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no chce sukienke czarna i dodatki jakies zeby rozjaśnic wsyztsko ... jak ta opcja nie wypali to spudnica i bluzka ale wtedy chce bluzke cos takiego jak Ulenka miala na chrzcinachzdecydowanie drugie a powiedz nie masz jakiejś sukienki w kolorze bo tak cała na czarno na czarno to głupio chyba
ja sobie wczoraj nabyłam tez czarna kiecule, taka prosta i planuje do niej dodatki czerwone
(buty, korale, kolczyki, torebka, ewentualnie żakiecik z krótkim) albo zielonkawe, ale tu buty raczej czarne, chyba ze jakies inne mixy wykombinuje np bialo-srebrne ooo, jednak kupowalam z mysla o tym pierwszym zestawieniu.
A
aga4444
Gość
kasia a jaki masz rozmiar buta??
co do bluzki Uli to faktycznie ładna ale tu trzeba dodać jeszcze uczesanie i kolczyki ja myślę że to nie tylko bluzka ale całość tak fajnie dobrana
co do bluzki Uli to faktycznie ładna ale tu trzeba dodać jeszcze uczesanie i kolczyki ja myślę że to nie tylko bluzka ale całość tak fajnie dobrana
Ostatnio edytowane przez moderatora:
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasiula te drugie sa przesliczne 
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
36/37kasia a jaki masz rozmiar buta??
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
kilolek z deichmannaa? ja mam takie same 
Podziel się: